Maak kennis met ons topteam!

Ferdy Snijders Receptie

Als eigenaar van het bedrijf is Ferdy dagelijks te vinden achter de service-balie en is het aanspreekpunt van het bedrijf. Ferdy verzorgt de werkplaatsplanning en facturatie. Met alle autotechnische diploma's op zak en erg veel werkplaatservaring kan hij u altijd een goed en eerlijk advies geven.

Jan Snijders Verkoop

Met zijn jarenlange ervaring in de autobranche, met name verkoop van occasions, verzorgt Jan Snijders binnen ons bedrijf de in - en verkoop van gebruikte auto's. Heeft u pech onderweg? Dan is de kans groot dat Jan u komt helpen onderweg met onze afsleepdienst. Behalve bovenstaande springt Jan ook regelmatig bij achter de service-balie om Ferdy te assisteren op drukke momenten.

Wim Bos Technisch Specialist

Wim Bos werkt sinds 2016 in onze werkplaats. Met zijn ruim 25 jaar werkplaatservaring gespecialiseerd in Volkswagen en Audi is Wim een mooie aanvulling in onze werkplaats. Voor Wim is elke klus een nieuwe uitdaging, en geniet van elke motor of versnellingsbak reparatie.

Jan Reinders Technisch Specialist

Jan Reinders is al vanaf het eerste uur (06-2009) werkzaam in ons bedrijf. Een gedreven all-round monteur die zijn vak verstaat en alles aanpakt. Of het nu gaat om een elektrische storing of het reviseren van een motor, hij doet dit foutloos met een grote glimlach! Verder verzorgt Jan het reguliere onderhoud met de bijbehorende reparaties en doet de APK keuringen. Sinds 2016 is Jan volledig opgeleid voor elektrische en hybride voertuigen waarop wij erg trots zijn.

Bjorn Helder Technisch Specialist

Al vanaf 2010 is Bjorn een zeer gewaardeerde collega in ons bedrijf. Een echte "all-rounder" die geen klus uit de weg gaat. Bjorn volgt alle mogelijke trainingen. Hierdoor is hij een specialist op elk vakgebied! Van complexe elektronische storingen tot het reviseren van motoren en versnellingsbakken, laat dit maar aan Bjorn over! Een gedreven autotechnicus met passie voor het vak! Sinds 2016 is Bjorn volledig opgeleid voor elektrische en hybride voertuigen waarop wij erg trots zijn.

Twan Jagt BBL Automonteur

Twan is vanaf 2016 in dienst bij ons als autotechnicus, en doet bij ons de BBL opleiding. Dit betekent dat Twan bij ons de volledige opleiding volgt in combinatie met 1 dag school in de week. In onze werkplaats leren wij Twan de fijne kneepjes van het vak, en het echte sleutelwerk.

Corrie Scherpen Administratie

Corrie Scherpen, de vrouw van, is verantwoordelijk voor alle administratie in ons bedrijf. 
Corrie is 2 dagen per week aanwezig, en is bereikbaar op dinsdag en donderdag. Heeft u een vraag aan Corrie, dit kan per e-mail via administratie@ferdysnijders.nl of per telefoon: 0591-312111.