Maak kennis met ons topteam!

Ferdy Snijders Eigenaar

Als eigenaar van het bedrijf is Ferdy dagelijks te vinden achter de servicebalie en is het aanspreekpunt van het bedrijf. Ook als het gaat om de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto's kunt u bij Ferdy terrecht. Met alle autotechnische diploma's op zak en veel werkplaatservaring kan hij u altijd een goed en eerlijk advies geven.

Jan Snijders In & verkoop / Eigenaar

Met zijn jarenlange ervaring in de autobranche verzorgt Jan Snijders binnen ons de bedrijf de in - en verkoop van gebruikte auto's. 
Ook voor het officieel taxeren van een auto is Jan de aangewezen persoon. Heeft u pech onderweg ? Dan is er een grote kans dat Jan u komt helpen onderweg met onze afsleepdienst.
Behalve bovenstaande is Jan ook regelmatig te vinden achter de servicebalie om u van het beste advies te voorzien. Een drukke man dus!

Wim Bos Technisch Specialist / Chef

Wim Bos is een vakman in hart en nieren. Niet voor niets heeft hij binnen ons bedrijf de naam "Mister Know How".
Met zijn 25 jaar werkplaatservaring, universeel, maar ook gespecialiseerd in VAG is Wim een perfecte aanvulling in onze werkplaats. Voor Wim is elke elektronische storing een nieuwe uitdaging, en geniet van elke motor of versnellingsbak reparatie.

Jan Reinders Technisch Specialist / APK

Jan Reinders is al vanaf het eerste uur werkzaam in ons bedrijf. Een gedreven all-round monteur die z'n vak verstaat en alles aanpakt. Of het nu gaat om een elektrische storing of het reviseren van een motor, hij doet dit met een glimlach! Verder verzorgt Jan het reguliere onderhoud met de bijbehorende reparaties en doet de APK keuringen.

Bjorn Helder Technisch Specialist / APK

Als 16 jarig "jochie" kwam Bjorn in 2010 als leerling automonteur bij ons aan het werk.
Inmiddels zijn we een aantal jaren verder, en is dat "jochie" een echte all-rounder met alle autotechnische diploma's op zak die geen klus uit de weg gaat. Een gedreven autotechnicus met passie voor het vak!

Twan Jagt Technisch Specialist

Twan is vanaf 2016 in dienst bij ons als autotechnicus, en doet bij ons de BBL opleiding.
In onze werkplaats worden Twan de fijne kneepjes van het vak bijgebracht, en het echte sleutelwerk.
 

Corrie Scherpen Administratie

Corrie Scherpen, de vrouw van, is verantwoordelijk voor alle administratie in ons bedrijf. 
Corrie is 2 dagen per week aanwezig, en is bereikbaar op dinsdag en donderdag. Heeft u een vraag aan Corrie, dit kan per e-mail via administratie@ferdysnijders.nl of per telefoon: 0591-312111.