Occasion kopen in Klazienaveen

Afspraak maken Beoordelingen Occasions

Bent u toe aan een nieuwe auto? Zorgt gezinsuitbreiding ervoor dat de huidige auto niet langer afdoende is, of bestaat er gewoon een behoefte aan iets anders? Wilt u een occasion kopen in Klazienaveen, dan bent u bij Ferdy Snijders aan het juiste adres. Wij beschikken altijd over een ruime voorraad occasions en bieden voor iedereen een auto die goed past bij de wensen. Of het nou gaat om een kleine stadsauto of een grote stationwagon, een statige sedan of een sportieve coupé, u vindt het bij ons allemaal. En in onze werkplaats kunt u uw auto of camper ook laten onderhouden, zodat hij altijd in prima staat zal verkeren.

Occasion aanbod in Klazienaveen


Ferdy Snijders biedt voor iedereen de juiste occasion

Wie zoekt naar occasions, heeft aan keuze geen gebrek. Auto’s komen immers in allerlei soorten en maten, omdat iedereen zijn eigen wensen heeft. Een groot gezin zoekt een auto waar de kinderen en hun bagage goed in opgeborgen kunnen worden, terwijl anderen weer een auto zoeken die makkelijk in de stad te manoeuvreren is, of juist een auto die lekker sportief is. Hoe dan ook, occasions kopen in Klazienaveen is een persoonlijke handeling, die aandacht en zorg vraagt. En bij Ferdy Snijders zult u dat allemaal vinden. Wij hebben niet alleen een ruime keuze uit occasions, maar bieden ook assistentie en advies waar u echt iets aan heeft.

Een occasion kopen in Klazienaveen, doet u bij Ferdy Snijders.

Onze afleverpakketten bij de aankoop van een auto

Bij Autobedrijf Ferdy Snijders vindt u de scherpste prijs en de beste service. Occasions kopen in Klazienaveen betekent dat u niet alleen een instapklare auto aanschaft, maar dat uw auto gelijk nagekeken wordt volgens de BOVAG 40-punten check. Ook worden alle vloeistoffen nagelopen en krijgt u standaard minimaal zes maanden APK. Dit is een standaard All-In-Pakket, dat u kunt aanvullen met extra garantie- en onderhoudspakketten.

Ons team staat voor u klaar

Wanneer u op zoek bent naar een occasion in Klazienaveen, helpt ons team u daar graag bij. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar.

Maak kennis met het team

Een occasion kopen in Klazienaveen met BOVAG service bij aankoop

Ferdy Snijders is een erkend BOVAG-autobedrijf, wat betekent dat u altijd kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. De zekerheid van BOVAG garantie betekent dat u altijd met een gerust hart de weg op kan en met een van de bovenstaande pakketten krijgt u dus drie of zes maanden garantie, wat betekent dat eventuele gebreken die bij de aankoop niet zichtbaar waren, kosteloos verholpen zullen worden. Een occasion kopen in Klazienaveen gebeurt zo zorgeloos mogelijk en in onze autogarage in Emmen wordt u altijd uitstekend geholpen.

Occasions kopen in Klazienaveen doet u bij een ervaren autohandelaar

Een gebruikte auto kopen is altijd spannend. En voordat u enthousiast in de auto stapt, is het goed om van tevoren een beeld te hebben van de auto die u zoekt. Wat zijn uw persoonlijke wensen? Moet het een auto zijn die veel ruimte biedt of is dat niet echt nodig? Wilt u een benzinemotor? Diesel? Hybride? Het kan natuurlijk allemaal en als u niet helemaal zeker bent van uw zaak dan kunt u in onze autogarage in Emmen altijd het gesprek aan gaan met een van onze medewerkers. Hun kennis en expertise zal u zeker op weg helpen.

Liever een auto leasen? Geen probleem

Als u liever een auto wilt leasen, bent u bij Ferdy Snijders ook aan het juiste adres. Wij hebben ons niet gebonden aan één merk, wat betekent dat u bij ons uit verschillende merken kunt kiezen en dus altijd iets vindt dat echt bij uw wensen zal passen. Een leaseconstructie is perfect voor mensen die graag in een nieuwe(re) auto rijden, maar niet beschikken over de financiële middelen die nodig zijn voor de aanschafprijs. We leveren altijd een scherp aanbod met de diverse gangbare leaseconstructies.

Bij Ferdy Snijders zult u betrouwbaar occasions kopen in Klazienaveen.

Zakelijke partners

Ook bedrijven en ondernemers kunnen bij ons autobedrijf terecht voor een occasion aanbod. Wij werken actief samen met lokale ondernemers en verzorgen het onderhoud van het complete wagenpark van deze ondernemers. Wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag naar de mogelijkheden.

Wees ook welkom in onze werkplaats

Natuurlijk kunt u bij ons occasions kopen in Klazienaveen, maar Ferdy Snijders is meer dan alleen een fraaie showroom. In onze werkplaats kunnen we uw auto of camper onderhouden, of eventuele beschadigingen goed herstellen. En wilt u meer weten over de 1 jaar garantie die u in onze werkplaats krijgt? Neem dan vooral contact met ons op; onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

Vragen, contact en advies

Mocht u nog vragen hebben over een occasion kopen in Klazienaveen, of wilt u graag meer weten over onze diensten, dan staat het u volledig vrij om contact met ons op te nemen. Onze experts staan altijd klaar om u te helpen met advies, of antwoord op andere vragen. We vinden het belangrijk dat de lijntjes met onze klanten lekker kort zijn, omdat dat altijd zorgt voor de beste communicatie. Aarzel dus niet en neem contact met ons op als u vragen heeft die nog onbeantwoord zijn.