Autobedrijf Emmen

Zoek je een autobedrijf in Emmen? Voor een nieuwe auto, of voor andere diensten op dit gebied? Autobedrijf Ferdy Snijders is een autobedrijf dat gevestigd is in Emmen. Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan diensten. Zo kun je ons onder meer inschakelen voor een onderhoudsbeurt of reparatieklus voor je auto, of deze nu klein of groot is. Ook voeren wij APK keuringen uit en kunnen we allerlei soorten storingen uit je auto verhelpen. Ook kun je bij ons autobedrijf terecht voor het leasen of kopen van een auto. Wij verkopen zowel occasions als nieuwe auto’s. Autobedrijf Ferdy Snijders is dát autobedrijf in Emmen dat jou net dat kleine beetje extra geeft.

Onze ervaren en gediplomeerde medewerkers zetten graag hun kennis en expertise in om jou weer met een glimlach te laten vertrekken. Heb jij de diensten van een autobedrijf in Emmen nodig? Neem dan meteen contact met ons op!

Totaalservice bij ons autobedrijf in Emmen

Ons autobedrijf te Emmen biedt jou totaalservice aan. Je kunt bij ons terecht voor alle denkbare diensten op het gebied van auto onderhoud, reparatie, lease en verkoop. Wij vinden de mobiliteit van onze klanten erg belangrijk en zetten ons altijd voor de volle 100% in om je te helpen. Bij ons kun je de beste service verwachten tegen lage tarieven. Dat geldt voor al onze diensten. Om je nog beter van dienst te kunnen zijn en nog meer kwaliteit te beloven, krijg je bij ons maar liefst 1 jaar garantie op al onze werkzaamheden.

Wij zetten ons voor de volle 100% in om je zorgeloos rijplezier te bieden. Of het nu gaat om een grote of kleine onderhoudsbeurt, APK keuring, remmenservice, distributieriem of -ketting, schokdempers, uitlaten, versnellingsbakservice maakt niet uit: met onze kennis en modern ingerichte werkplaats is je auto er weer klaar voor

Van onderhoud tot versnellingsbakservice

Bij ons ben je op het juiste adres voor alles op het gebied van auto’s in Emmen. Onder andere voor:

 • Auto onderhoud
 • Reparatie werkzaamheden
 • Lease en onderhoud
 • Auto verkoop (occasions en nieuw). Gratis APK pas bij de aankoop van een occasion. 10 jaar gratis APK.
 • APK keuring
 • Remmen service
 • Distributieriemen- en kettingen
 • Schokdempers
 • Uitlaten
 • Versnellingsbakservice
 • Onderhoudsplan

Onderhoudsplan voor auto in Emmen

Als je voor ons auto onderhoudplan kiest, kun je veel geld besparen! In sommige gevallen wel €300-, per jaar aan onderhoudskosten. Dankzij dit plan kun je de kosten in de hand houden, je betaalt namelijk een vast maandbedrag. Daarnaast ben je ook nog eens goedkoper uit ten opzichte van los onderhoud, pechhulp en APK. Hier heb je geen omkijken naar. We bellen je als het weer tijd is voor de APK keuring of het nodige onderhoud.

Hiermee kun je 365 dagen op ons rekenen, waar je ook bent.

Waarom deze garage in Emmen?

Kies voor onze totaalservice garage in Emmen en geniet van de vele voordelen. We zetten de voordelen voor je op een rij:

 • Ultra moderne werkplaats
 • 6 dagen per week geopend
 • Getraind voor de zwaarste klus
 • IJzersterk team
 • Zakelijk de beste partner
 • Beste service voor een scherpe prijs. Je krijgt altijd vervangend vervoer en je geniet van pechhulp.

BOVAG gecertificeerd

Ons autobedrijf in Emmen is een BOVAG erkend autobedrijf en is reeds verkozen tot de meest verzorgde werkplaats van Nederland door het vakblad AMT. Het lidmaatschap van BOVAG gaat gepaard met strenge eisen die ieder jaar weer gecontroleerd worden. Kies je voor ons? Dan ben je verzekerd van werkzaamheden in de werkplaats die aan alle kwaliteitseisen van BOVAG voldoen.

Autobedrijf Ferdy Snijders, waar kennis en professionaliteit hand in hand gaan met een persoonlijke benadering in de sfeer van een echte ouderwetse dorpsgarage

Liefde voor autotechniek

De liefde voor autotechniek zit in de familie bij Ferdy Snijders. Vroeger runde vader Jan samen met een oom van Ferdy al een autobedrijf. De interesse voor autotechniek werd Ferdy met de paplepel ingegoten en de keuze voor het vak van monteur lag dan ook voor de hand. In 2009 leidde dat tot de oprichting van zijn eigen autobedrijf in Emmen, Autobedrijf Ferdy Snijders. Het autobedrijf kenmerkt zich door zijn ongedwongen sfeer en dorpse karakter. De toegankelijke en persoonlijke benadering naar de klanten merk je meteen als je binnenkomt: de koffie staat al voor je klaar.

9,2 van de 10

Wij krijgen van onze klanten gemiddeld een 9,2 van de 10! Al vele tevreden klanten gingen je al voor:

Al klant vanaf de geboorte in 2009 en tot op heden nog steeds tevreden! Veel kennis en ervaring in huis, goede service en een leuk en vriendelijk team! En niet onbelangrijk; lekkere cappuccino en altijd een nette leenauto ter beschikking!

Neem contact op met ons autobedrijf in Emmen!

Ben jij op zoek naar een autobedrijf in Emmen? Neem dan gelijk contact op met Autobedrijf Ferdy Snijders! Wij kunnen je overal mee helpen op het gebied van auto’s en autotechniek. Van het nodige onderhoud tot aan pechhulp! Wij staan 6 dagen per week klaar om jou van dienst te zijn. contact opnemen doe je door te bellen naar 0591-312111 voor onze werkplaats, of naar 0591-314144 voor autoverkoop. Ook kun je een e-mail sturen naar of het contactformulier invullen. Voor verkoop mail je naar verkoop@ferdysnijders.nl en voor algemene vragen naar info@ferdysnijders.nl. Wij helpen je graag verder!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

 

Afspraak maken