Autobedrijf in Emmen

Afspraak maken Beoordelingen Occasions

Zoekt u een autobedrijf in Emmen? Voor een nieuwe auto, of voor andere diensten op dit gebied? Autobedrijf Ferdy Snijders is een autobedrijf dat gevestigd is in Emmen. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan diensten. Zo kunt u ons onder meer inschakelen voor een onderhoudsbeurt of reparatieklus voor uw auto, of deze nu klein of groot is.

Ook voeren wij APK keuringen uit en kunnen we allerlei soorten storingen uit uw auto verhelpen. Ook kun je bij ons autobedrijf terecht voor het leasen of kopen van een auto. Wij verkopen zowel occasions als nieuwe auto’s. Autobedrijf Ferdy Snijders is het autobedrijf in Emmen dat u net dat kleine beetje extra geeft.

Onze ervaren en gediplomeerde medewerkers zetten graag hun kennis en expertise in om u weer met een glimlach te laten vertrekken. Heeft u de diensten van een autobedrijf in Emmen nodig? Neem dan meteen contact met ons op!

Voor een nieuwe auto, onderhoud en reparaties in Emmen kunt u terecht bij ons autobedrijf.
Heeft uw auto onderhoud nodig in Emmen? Kom dan gerust langs bij Autobedrijf Ferdy Snijders.


Totaalservice bij ons autobedrijf in Emmen

Ons autobedrijf te Emmen biedt u totaalservice aan. U kunt bij ons terecht voor alle denkbare diensten op het gebied van auto onderhoud, reparatie, lease en verkoop. Wij vinden de mobiliteit van onze klanten erg belangrijk en zetten ons altijd voor de volle 100% in om u te helpen. Bij ons kunt u de beste service verwachten tegen lage tarieven. Dat geldt voor al onze diensten. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn en nog meer kwaliteit te beloven, krijgt u bij ons maar liefst 1 jaar garantie op al onze werkzaamheden.

Wij zetten ons voor de volle 100% in om u zorgeloos rijplezier te bieden. Of het nu gaat om een grote of kleine onderhoudsbeurt, APK keuring, remmenservice, distributieriem of -ketting, schokdempers, uitlaten, versnellingsbakservice; het maakt niet uit: Met onze kennis en modern ingerichte werkplaats is uw auto er weer klaar voor.

Van onderhoud tot versnellingsbakservice

Bij ons bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van auto’s in Emmen. Onder andere voor:

 • Auto onderhoud
 • Reparatie werkzaamheden
 • Lease en onderhoud
 • Auto verkoop (occasions en nieuw).
 • Gratis APK pas bij de aankoop van een occasion. 10 jaar gratis APK.
 • APK keuring
 • Remmen service
 • Distributieriemen- en kettingen
 • Schokdempers
 • Uitlaten
 • Versnellingsbakservice
 • Onderhoudsplan
Ook voor autoreparatie in Emmen kunt u terecht bij ons allround autobedrijf.

Onderhoudsplan voor auto in Emmen

Als u voor ons auto onderhoudplan kiest, kunt u veel geld besparen! In sommige gevallen wel €300-, per jaar aan onderhoudskosten. Dankzij dit plan kunt u de kosten in de hand houden, u betaalt namelijk een vast maandbedrag. Daarnaast bent u ook nog eens goedkoper uit ten opzichte van los onderhoud, pechhulp en APK. Hier heeft u geen omkijken naar. We bellen u als het weer tijd is voor de APK keuring of het nodige onderhoud.

Hiermee kunt u 365 dagen op ons rekenen, waar u ook bent.

Waarom deze garage in Emmen?

Kies voor onze totaalservice garage in Emmen en geniet van de vele voordelen:

Bij Autogarage Ferdy Snijders in Emmen bent u verzekerd van de BOVAG garantie.
Voor een RDW-erkende APK keuring van uw auto in Emmen, bent u bij onze autogarage in Drenthe aan het juiste adres

 

BOVAG gecertificeerd

Ons autobedrijf in Emmen is een BOVAG erkend autobedrijf en is reeds verkozen tot de meest verzorgde werkplaats van Nederland door het vakblad AMT. Het lidmaatschap van BOVAG gaat gepaard met strenge eisen die ieder jaar weer gecontroleerd worden. Kiest u voor ons? Dan bent u verzekerd van werkzaamheden in de werkplaats die aan alle kwaliteitseisen van BOVAG voldoen.

“Autobedrijf Ferdy Snijders, waar kennis en professionaliteit hand in hand gaan met een persoonlijke benadering in de sfeer van een echte ouderwetse dorpsgarage.”

9,2 van de 10

Wij krijgen van onze klanten gemiddeld een 9,2 van de 10! Al vele tevreden klanten gingen u al voor:

“Al klant vanaf de geboorte in 2009 en tot op heden nog steeds tevreden! Veel kennis en ervaring in huis, goede service en een leuk en vriendelijk team! En niet onbelangrijk; lekkere cappuccino en altijd een nette leenauto ter beschikking!”

Liefde voor autotechniek

De liefde voor autotechniek zit in de familie bij Ferdy Snijders. Vroeger runde vader Jan samen met een oom van Ferdy al een autobedrijf. De interesse voor autotechniek werd Ferdy met de paplepel ingegoten en de keuze voor het vak van monteur lag dan ook voor de hand. In 2009 leidde dat tot de oprichting van zijn eigen autobedrijf in Emmen, Autobedrijf Ferdy Snijders.

Het autobedrijf kenmerkt zich door zijn ongedwongen sfeer en dorpse karakter. De toegankelijke en persoonlijke benadering naar de klanten merkt u direct als u binnenkomt: De koffie staat al voor u klaar.

Maak kennis met het team

Onze zakelijke partners

Neem contact op met ons autobedrijf in Emmen!

Bent u op zoek naar een autobedrijf in Emmen? Neem dan gelijk contact op met Autobedrijf Ferdy Snijders! Wij kunnen u overal mee helpen op het gebied van auto’s en autotechniek. Van het nodige onderhoud tot aan pechhulp! Wij staan 6 dagen per week klaar om u van dienst te zijn.

Contact opnemen doet u door te bellen naar 0591-312111 voor onze werkplaats, of naar 0591-314144 voor autoverkoop. Ook kunt u een e-mail sturen naar of het contactformulier invullen. Voor verkoop mailt u naar verkoop@ferdysnijders.nl en voor algemene vragen naar info@ferdysnijders.nl. Wij helpen u graag verder!