Autobedrijf bij Klazienaveen

Afspraak maken Beoordelingen Occasions

Uw autobedrijf dichtbij Klazienaveen

Zoekt u naar een allround autobedrijf nabij Klazienaveen? Dan staan onze medewerkers voor u klaar. U kunt in Emmen bij ons terecht voor occasions en lease auto’s, maar ook voor onderhoud en reparaties. Laat u met uw vragen helpen door een enthousiast team, waarbij de lijntjes kort worden gehouden, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Voor de voordeligste occasions en goed onderhoud kunt u terecht bij Autobedrijf Ferdy Snijders nabij Klazienaveen.
U kunt altijd terecht met uw auto bij de autogarage nabij Klazienaveen: Autobedrijf Ferdy Snijders.

Uw nieuwe auto van Autobedrijf Ferdy Snijders nabij Klazienaveen

Wilt u voordelig een auto kopen die volledig voldoet aan alle eisen van de APK? Dan vindt u binnen het uitgebreide assortiment zowel nieuwe auto’s als occasions van diverse merken.

Als ‘Het alternatief voor de merkdealer’ bent u altijd verzekerd van de scherpste prijzen tegen de hoogste kwaliteit. U wordt altijd voorzien van passend vervoer bij uw autobedrijf in Emmen.

Naast de verkoop van auto’s, kunt u ook bij ons autobedrijf in de regio van Klazienaveen terecht voor de verkoop van uw auto. Neem gerust contact op, kom langs of maak online een afspraak voor een plekje in de garage.


Wees welkom in de werkplaats

De werkplaats is elke werkdag geopend en in overleg speciaal voor u ook op zaterdag. U bent altijd welkom om langs te komen. Zeker weten dat u direct geholpen wordt? Maak dan eenvoudig online een afspraak of neem contact met ons op. In de werkplaats van ons autobedrijf nabij Klazienaveen worden diverse vormen van onderhoud en reparaties voor u uitgevoerd.

Al uw onderhoud in vakkundige handen

Zowel uw grote als kleine onderhoudsbeurt laat u snel en vakkundig uitvoeren door de monteurs van ons autobedrijf in Emmen. Voor het onderhoud van uw airco, een bandenwissel of de gratis seizoenscheck kunt u gemakkelijk een afspraak maken.

U ontvangt standaard 1 jaar garantie op de werkzaamheden, omdat wij BOVAG geregistreerd zijn. Zo weet u zeker dat u en uw auto in veilige handen zijn.

Bij ons autobedrijf dichtbij Klazienaveen bent u verzekerd van BOVAG garantie

Snelle reparaties

Staat u met pech langs de weg of kunt u nog net op tijd langskomen met een kapotte of beschadigde auto? Dan helpen wij, als autobedrijf voor de regio Klazienaveen, u graag om snel weer verder te kunnen rijden.

Of u nu thuis stilstaat of ergens in Europa met pech te kampen krijgt, dankzij de Pechhulp service hoeft u zich geen zorgen te maken. U ontvangt dan 24/7 de nodige hulp bij uw pech.

Lukt het toch om bij de garage langs te komen? Dan voeren wij natuurlijk zo snel mogelijk uw reparaties voor u uit. Zowel mankementen met de auto als schade worden voor u verholpen. Wij proberen dit zo snel mogelijk te doen, zodat u weer met een gerust hart de weg op kunt. In de tussentijd ontvangt u vervangend vervoer.

De nodige keuringen laten uitvoeren

Naast het onderhouden en repareren van uw auto, laat u ook uw APK keuring uitvoeren bij Autobedrijf Ferdy Snijders nabij Klazienaveen. Onze medewerkers zijn RDW-gecertificeerd, waardoor u zeker weet dat uw auto in goede handen is.

Ook om de keuring heen een auto in topconditie hebben? Maak dan gebruik van het Auto Onderhoud Plan, waarbij u tegen een laag maandelijks tarief uw auto onderhoud door vakmensen laat uitvoeren. De APK zit bij dit plan inbegrepen.

Voor een APK keuring van uw auto bent u bij ons autobedrijf nabij Klazienaveen aan het juiste adres

Een auto leasen of uw leaseauto laten onderhouden

Naast de verkoop van betaalbare occasions en nieuwe auto’s, kunt u ook kiezen voor het leasen van een auto via uw autobedrijf dichtbij Klazienaveen. Door het bezit van het BOVAG Lease Service Center keurmerk, ontvangt u gegarandeerd de beste service.

Heeft u al een leaseauto en heeft deze onderhoud nodig? Ook dan kunt u gewoon een afspraak maken. Onze monteurs werken snel en servicegericht, zodat u snel weer op pad kunt. Heeft u geen tijd om te wachten? Dan ontvangt u uiteraard vervangend vervoer.

Het allround autobedrijf voor regio Klazienaveen

Of u nu uw auto komt verkopen, een nieuwe auto zoekt of voordelig een occasion wilt kopen of auto leasen; bij ons autobedrijf in de regio van Klazienaveen bent u aan het juiste adres. Als autodealer voor Erica, Klazienaveen en omstreken staan wij altijd voor u klaar.

Ook voor een snelle reparatie, pechhulp of het onderhoud van uw auto wordt de hand niet omgedraaid. Wees welkom voor vakkundige hulp en professioneel advies.

Dankzij de persoonlijke aanpak met korte lijntjes, weet u zeker dat u altijd passend geholpen wordt. Daarnaast kunt u met uw klantenkaart sparen voor korting. Dat maakt het ritje naar de garage toch een stuk leuker.

U kunt voor al uw onderhoud en reparaties terecht bij ons autobedrijf dichtbij Klazienaveen.

Een gepassioneerd en ervaren team

Vol passie werken de monteurs om u en uw auto weer tevreden de weg op te sturen. U kunt 6 dagen per week in de garage terecht en maakt gemakkelijk online of telefonisch een afspraak. Zo kunnen wij u verzekeren van de beste hulp. Dankzij jarenlange ervaring, zorgen we ervoor dat u weer met plezier de weg opgaat.

Maak kennis met het team

Zakelijk partnerschap

Autobedrijf Ferdy Snijders nabij Klazienaveen helpt iedereen graag veilig verder de weg op. Dat geldt voor zowel particulieren als voor bedrijven. Daarom werken we samen met diverse lokale ondernemers voor het onderhoud van hun volledige wagenpark. Wilt u onderdeel worden van de onderstaande selectie van onze zakelijke klanten? Neem dan vrijblijvend contact op.

Uw autobedrijf voor hulp en advies

Heeft u interesse in één van onze diensten of heeft u een vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Zo kunnen we samen kijken wat het beste bij u past.

Ons team staat altijd voor u klaar. Kom daarom gerust langs bij Autobedrijf Ferdy Snijders in Emmen. Uw betrouwbare dealer en monteur.