Autogarage Nieuw Dordrecht

Uw autogarage bij Nieuw Dordrecht?

Het alternatief
voor de merkdealer

Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare occasion? Of zoekt u een echte vakman voor reparaties aan uw auto? Kom dan bij ons langs. Wij zijn het autobedrijf bij Nieuw-Dordrecht en omgeving. Van onderhoud en APK tot de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. We heten u van harte welkom op onze locatie in Emmen.

 • Professionele service
 • Binnen 24 uur een afspraak
 • Voordelige tarieven

Uw autogarage bij Nieuw Dordrecht?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare occasion? Of zoekt u een echte vakman voor reparaties aan uw auto? Kom dan bij ons langs. Wij zijn het autobedrijf bij Nieuw-Dordrecht en omgeving. Van onderhoud en APK tot de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. We heten u van harte welkom op onze locatie in Emmen.

Uw alternatief voor de merkdealer

Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare tweedehands auto of juist voor spiksplinternieuw gaat. Op onze locatie in Emmen vindt u de beste aanbiedingen voor diverse occasions, fabrieksnieuwe auto’s en natuurlijk ook leaseauto’s. Dus maak vandaag nog een afspraak en kom bij ons langs. Dan vinden we samen de auto die bij u past.

Scherp geprijsde occasions

Een occasion, ofwel tweedehands auto, is voor de meeste mensen een ideale keuze. De aanschafkosten liggen lager en u bent verzekerd van een nette auto waarmee u nog vele kilometers kunt maken. Al onze occasion modellen zijn grondig geïnspecteerd door onze medewerkers om er zeker van te zijn dat ze technisch 100% in orde zijn.

Om er zeker van te zijn dat u vol vertrouwen de weg op gaat, profiteert u standaard van 12 maanden garantie op al onze occasion modellen. Daarnaast krijgt u ook nog eens 10 jaar gratis APK. Dus wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak. Dan verwelkomen we u binnenkort in onze garage

Inkoop en verkoop autoservice

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u juist uw huidige auto wilt verkopen. Gezinsuitbreiding, een nieuwe baan dichter bij huis of simpelweg omdat u de auto te weinig gebruikt, zijn allemaal goede redenen om uw auto te verkopen. Ook voor de verkoop van uw huidige auto bent u bij ons altijd verzekerd van een goede prijs en een uitstekende service.

Toch liever een leaseauto?

Wilt u wel de luxe en het comfort van een nieuwe auto ervaren, zonder de hoge aanschafkosten? Dan is een leaseauto precies wat u zoekt. Wij bieden leasecontracten aan op zowel gloednieuwe als tweedehands personen- en bedrijfsauto’s. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur voor merk, leasevorm en uitvoering komen we altijd met een passend aanbod.

Om communicatie duidelijk en transparant te houden, worden al onze leasecontracten onderhouden door Ferdy Snijders zelf. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt voor vragen. Dat is wel zo gemakkelijk.

Welkom in onze werkplaats

Rijdt uw auto niet meer zoals u gewend bent? Hoort u een vreemd geluid tijdens het gas geven? Rijd dan niet te lang door en kom gewoon naar onze garage in Emmen, snel en eenvoudig te bereiken vanuit Nieuw-Dordrecht. In de meeste gevallen kunnen onze monteurs snel het probleem achterhalen en repareren. Zo kunt u binnen no-time weer de weg op.

Ook voor onderhoudsbeurten en grote reparaties staat ons team voor u klaar. Dus twijfel niet en maak gerust een afspraak. Wij zorgen ervoor dat uw auto technisch 100% in orde is.

Verantwoord onderweg APK

Is het weer tijd voor de Algemene Periodieke Keuring (APK)? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als RDW erkend keuringsstation keuren wij jaarlijks vele auto’s grondig op de verschillende APK punten. Alle afkeurpunten die wij tijdens onze controle vinden worden door onze monteurs verholpen. Daarna is het een kwestie van herkeuren en u kunt weer een heel jaar verantwoord van A naar B.

24/7 mobiliteitsservice voor iedereen in Nieuw-Dordrecht

Rijplezier begint bij goed onderhoud. Toch kan het altijd voorkomen dat u met pech langs de weg staat. Gelukkig staat u er ook op dat moment niet alleen voor. Met onze 24/7 mobiliteitsservice bent u dag en nacht overal in Nederland en Europa verzekerd van onze hulp.

Wilt u ook gebruikmaken van onze mobiliteitsservice of bent u benieuwd naar de voorwaarden? Neem dan contact met ons op. Ons team helpt u graag verder met al uw vragen.

Zakelijke samenwerkingen

Ons autobedrijf werkt actief samen met veel lokale en landelijke bedrijven. Zo verzorgen wij onder andere het onderhoud van het complete wagenpark van deze ondernemers. Hieronder treft u een kleine selectie van onze zakelijke klanten.

Neem contact met ons
op voor meer vragen

Ferdy Snijders is een autobedrijf dat sinds 2009 bestaat in Emmen. Ferdy Snijders is zelf het aanspreekpunt van het bedrijf en is veelal achter de service balie te vinden. Hij geeft met 20 jaar werkplaatservaring altijd een eerlijk en goed advies over de auto.

  Naam*
  Telefoonnummer
  E-mailadres*
  Wat is uw vraag*

  ×