Autogarage Nieuw-Amsterdam

Afspraak maken Beoordelingen Occasions

Uw auto naar de autogarage bij Nieuw-Amsterdam

Zoekt u een autogarage bij Nieuw-Amsterdam, waar u niet alleen uw auto vakkundig kunt laten repareren, maar waar allerlei diensten geleverd worden op het gebied van auto’s en autotechniek? Dan bent u bij Ferdy Snijders aan het juiste adres. Wij beschikken over een zeer enthousiast team van professionals, dat u op alle fronten van dienst kan zijn.

Bij de autogarage bij Nieuw-Amsterdam kunt u uw auto vakkundig laten repareren.
U kunt uw auto laten repareren bij onze autogarage bij Nieuw-Amsterdam.

Ferdy Snijders, een auto garage vlakbij Nieuw-Amsterdam

Ferdy Snijders is een garage bij Nieuw-Amsterdam een is al meer dan tien jaar een specialist als het gaat om auto’s en autotechniek. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor reparaties en onderhoud aan alle denkbare auto’s: of het nu gaat om een benzinemodel, een auto met dieselmotor, hybride of volledig elektrisch, wij bieden service en kunde waar u zeer tevreden mee zult zijn. En ook als u zoekt naar een nieuwe auto, kunt u bij Ferdy Snijders uw hart ophalen. Ons ruime aanbod occasions geeft voor ieder wat wils en mocht u liever leasen, dan zijn we u graag van dienst.

Persoonlijke aandacht en het leveren hoge kwaliteit vinden we altijd bijzonder belangrijk. Korte lijntjes en meedenken met onze klanten betekent dat u altijd het gevoel heeft dat er voor u zijn en dat u bij ons terecht kunt voor al uw vragen. Zoekt u naar een mooie occasion of wilt u een mankement laten repareren? Dan staan we voor u klaar en denken we altijd met u mee.


Wees welkom in de werkplaats

Ferdy Snijders, uw autogarage bij Nieuw-Amsterdam, beschikt over een ruime werkplaats waarin gebruik gemaakt wordt van moderne apparatuur. In onze werkplaats onderhouden we auto’s en voeren we reparaties uit waar dat nodig is. Ons team van vakkundige monteurs zorgt er altijd voor dat u zo veilig mogelijk onderweg bent en dankzij hun brede scholing en flexibele inzetbaarheid helpen ze op alle denkbare fronten. Op die manier wordt het onderhoud van uw auto altijd op een adres uitgevoerd.

De werkplaats van onze autogarage bij Nieuw-Amsterdam is voorzien van vele technische snufjes.

Auto’s onderhouden bij Nieuw-Amsterdam

Goed onderhoud is van groot belang bij het in goede staat houden van auto’s en dat beseffen wij maar al te goed. Daarom kunt u uw onderhoud laten uitvoeren in onze autogarage bij Nieuw-Amsterdam. Of het nu gaat om een grote of kleine beurt, winteronderhoud, een vakantiecheck of een reparatie, onze monteurs staan voor u klaar. En als een reparatie duurder uitvalt dan verwacht zullen we u van tevoren even bellen, zodat we samen tot de beste oplossing komen.

APK-keuringen laten uitvoeren

Is het weer tijd voor de APK? Dan bent u bij Ferdy Snijders van harte welkom. Wij zijn een door de RDW erkend keuringsstation en onze keuringen worden in de eigen werkplaats uitgevoerd door onze eigen monteurs. Uw auto is zodoende in goede handen. En wilt u altijd zeker weten dat uw in goede conditie is? Dan is ons Auto Onderhoud Plan precies wat u zoekt. Tegen een laag maandelijks tarief onderhouden wij uw auto en natuurlijk zit de APK bij dit plan inbegrepen.
Voor een APK keuring van uw auto bent u bij onze autogarage in Emmen aan het juiste adres

Leaseauto’s onderhouden

Heeft u een leasecontract of zoekt u er eentje? Dan is Ferdy Snijders een ideale partner. Wij hebben het BOVAG Lease Service Center keurmerk en zijn een erkend adres voor het onderhoud aan uw leaseauto. Wij hebben monteurs die snel en servicegericht werken, zodat uw auto snel weer beschikbaar is en een vervangende auto tot de mogelijkheden behoort.

Onderhoud aan hybride en elektrische auto’s

Met de opkomst van hybride en elektrische auto’s komt ook nieuwe technische kennis om de hoek kijken. Onze monteurs kunnen uitstekend uit de voeten met deze modellen en natuurlijk bent u welkom om vragen te stellen over deze auto’s.

Auto’s repareren

Mankementen of schade is nooit leuk en dus is het fijn om een betrouwbare autogarage bij Nieuw-Amsterdam in de buurt te hebben. Of het nou gaat om een kleine of een grote reparatie, onze monteurs zullen het vakkundig en snel uitvoeren, zodat u nooit langer dan strikt noodzakelijk zonder uw auto zit. En als de oorsprong van het mankement niet helemaal duidelijk is, zorgen onze monteurs ervoor dat ze tot het gaatje gaan om het op te lossen.

Garantie

Bij Ferdy Snijders kunt u bij elke werkplaatsreparatie standaard rekenen op 1 jaar garantie. Mocht er dan toch iets misgegaan zijn, dan kunt u altijd bij ons terugkomen. Onze monteurs hebben trainingen gevolgd via Bosch, AutoNiveau en Innovam, wat betekent dat het echte specialisten zijn, die over dezelfde kennis beschikken als de merkdealer.

Bij Autogarage Ferdy Snijders in Emmen bent u verzekerd van BOVAG garantie

Pechhulp nodig? Ferdy Snijders regelt het

Pech overkomt ons allemaal en mocht u aan de kant van de weg staan, dan is het fijn om een betrouwbare partner te hebben die ervoor zorgt dat u snel weer onderweg bent. Met onze BOVAG pechhulp kunt u rekenen op professionele hulp en weet u zeker dat uw auto in goede handen is. Het is bij ons ook mogelijk om pechhulp op maat af te sluiten en u kunt kiezen uit twee verschillende abonnementen. Beide abonnementen beschikken over Europadekking, zodat u binnen Europa sowieso kunt rekenen op onze hulp.

Auto’s kopen in een garage bij Nieuw-Amsterdam

Wie op zoek is naar een nieuwe auto kan in onze auto garage vlakbij Nieuw-Amsterdam terecht voor een enorme keuze aan Occasions. Of u nou een kleine stadsauto zoekt of juist een grote stationwagon, of het nou een elektrisch model wordt of toch een benzine-auto, wij hebben altijd een zeer ruim aanbod. Wees welkom in onze autogarage in Emmen en zoek de auto van uw dromen uit.

Een gedreven team

Het team van onze autogarage bij Nieuw-Amsterdam is gedreven en vol passie. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar om uw auto of camper te onderhouden en repareren. Ons team beschikt over vakbekwame mensen met jarenlange ervaring.

Maak kennis met het team

Zakelijke partners

Ons autobedrijf werkt actief samen met lokale ondernemers. Onze autogarage verzorgt het onderhoud van het complete wagenpark van deze ondernemers. Hieronder treft u een kleine selectie van onze zakelijke klanten.

Vragen? Wees welkom

Zoals gezegd vinden we het belangrijk dat de lijntjes met onze klanten kort zijn en dus kunt u altijd bij ons terecht voor uw vragen. Of het nou gaat om aankoopadvies, of een vraag over een mankement aan uw auto, wij zijn er voor u. Profiteer van onze kennis en kunde en u zult dik tevreden zijn.