Autobedrijf Ferdy Snijders, autohandel in Emmen

Wil je een nieuwe auto kopen, dient je auto de APK te ondergaan of moet deze gewoon eens worden nagekeken? Ben je daarom op zoek naar een autohandel in Emmen? Maak dan kennis met Autobedrijf Ferdy Snijders. Wij zijn een autobedrijf uit Emmen in de breedste zin van het woord. Wij leveren namelijk alle soorten diensten op het gebied van auto’s en autotechniek. Of het nu gaat om nieuwe auto’s of occasions, lease, onderhoud, reparatiewerkzaamheden of de APK, bij onze autohandel in Emmen ben je aan het juiste adres. Ons team bestaat uit eerlijke verkopers met kennis van zaken en monteurs met veel ervaring. Iedereen zet zich elke dag weer voor de volle 100% in om jou met een glimlach te kunnen zien vertrekken. Meer weten over onze autohandel in Emmen of een afspraak maken? Neem dan eens contact op.

Als autohandel in Emmen leveren wij diverse diensten

Voor welke dienst je ook een autohandel in Emmen nodig hebt, wij staan altijd voor je klaar. Ons bedrijf heeft de beschikking over een moderne werkplaats met alle benodigde apparatuur, alsmede flexibele en multi-getalenteerde medewerkers. Dat stelt ons in staat een ruim aanbod aan diensten aan te bieden. Onze autohandel in Emmen biedt een totaalservice aan en geeft altijd net dat kleine beetje extra. Daarbij ontvang je ook nog eens 1 jaar garantie op al onze diensten. Wij leveren onder meer de volgende diensten:

  • – Auto onderhoud;
  • – Reparatiewerkzaamheden;
  • – Lease en lease onderhoud;
  • – Auto verkoop (occasions en nieuw);
  • – APK keuring;
  • – Remmen service;
  • – Distributieriemen en -kettingen;
  • – Schokdempers;
  • – Uitlaten;
  • – Versnellingsbakservice.

Over Autobedrijf Ferdy Snijders

Autobedrijf Ferdy Snijders is een autohandel in Emmen opgericht door Ferdy Snijders. Ferdy heeft zijn passie voor auto’s en autotechniek van jongs af aan meegekregen van zijn vader. Die had namelijk ook zijn eigen autohandel in Emmen. Het sprak dus voor zich dat Ferdy zijn vader achteraan ging. Na het volgen van de relevante opleidingen en het opdoen van wat ervaring besloot hij in 2009 voor zichzelf te beginnen. Autobedrijf Ferdy Snijders is een RDW en Bovag erkende autogarage. Ook werd het bedrijf de titel ‘meest verzorgde werkplaats van Nederland’ toegekend door het vakblad AMT. Deze erkenning is ons echter niet naar het hoofd gestegen; zo hebben wij altijd ons dorpse, toegankelijke en persoonlijke karakter behouden.

Neem gelijk contact op!

Het personeel van onze autohandel in Emmen staat voor jou klaar. Wil je verder informeren, een offerte aanvragen of een afspraak maken? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 0591-312111 voor onze werkplaats, of naar 0591-314144 voor autoverkoop. Wij staan je graag te woord!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

 

Afspraak maken