Autohandel Klazienaveen

Afspraak maken Beoordelingen Occasions

Uw nieuwe auto kopen in de buurt van Klazienaveen

Op zoek naar uw volgende auto? Bij onze autohandel vlakbij Klazienaveen bent u aan het juiste adres. Ons brede assortiment van zowel nieuwe als gebruikte auto’s verzekert dat u precies vindt wat u zoekt. Van compacte stadsauto’s tot luxe sedans en milieuvriendelijke hybrides, wij hebben de perfecte match voor elke bestuurder. Wij bieden ook uitstekende service voor onderhoud en reparatie, zodat uw voertuig altijd in topconditie blijft.

Verschillende auto's op de parkeerplaats bij autobedrijf Ferdy Snijders
drie auto's voor de gevel van autobedrijf Ferdy Snijders

Zorgvuldig geselecteerde occasions


Transparante afleverpakketten

Om u een zorgeloze start met uw nieuwe auto te bieden, hebben we twee speciaal ontworpen afleverpakketten samengesteld: het Select Pakket en het Premium Pakket. Elk pakket is ontworpen met uw behoeften en comfort in gedachten, zodat u met vertrouwen en zonder verrassingen de weg op kunt.

Select pakket

Het Select Pakket biedt een uitstekende basis voor uw nieuwe auto. Dit pakket omvat een olieverversing, plaatsing van een nieuw oliefilter, en een grondige schoonmaak van het interieur en exterieur van uw auto. Daarnaast ontvangt u drie maanden BOVAG garantie en een nieuwe APK bij aflevering, plus 15 liter brandstof zodat u meteen kunt starten met rijden. Dit pakket is beschikbaar voor slechts €495,- extra.

Premium pakket

Voor de ultieme zorg en voorbereiding van uw auto, kiest u het Premium Pakket. Dit pakket omvat een volledige onderhoudsbeurt volgens het fabrieksschema, zes maanden BOVAG garantie, en een nieuwe APK bij aflevering. Net als bij het Select Pakket wordt uw auto schoon en gereinigd opgeleverd, compleet met 15 liter brandstof. Dit alles voor een toegevoegde waarde van €795,-.

Een auto voor de ingang van Ferdy Snijders

Betrouwbaarheid door BOVAG

Elke auto wordt bij ons aangeboden met een heldere prijsstelling. Wij garanderen een grondige inspectie met de BOVAG 40-punten-check, vullen alle vloeistoffen bij en leveren de auto met minimaal 6 maanden APK. Dit doen wij in onze autogarage in Emmen. Voor diegenen die extra zekerheid wensen, bieden wij aanvullende garantie- en onderhoudspakketten.

Als een trots BOVAG-lid biedt Autohandel Klazienaveen u de garantie van kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze aanvullende pakketten bieden drie tot zes maanden BOVAG Garantie, voor uw volledige gemoedsrust.

Uw nieuwe auto bij dé autohandel in Klazienaveen

Als u overweegt een tweedehands auto aan te schaffen bij ons, de autodealer in nabij Klazienaveen, zijn er meerdere aspecten om over na te denken. Van het ideale model dat aan uw behoeften voldoet tot de keuze tussen benzine, diesel, of wellicht een elektrische variant. Ook de financieringsopties zijn een belangrijk punt van overweging. We realiseren ons dat dit proces overweldigend kan zijn, maar ons deskundige team staat klaar om u van advies te voorzien.

Bij Autohandelaar Ferdy Snijders bij Klazienaveen staat u centraal, met een garantie op zowel kwaliteit als uitmuntende service. Zodra u een keuze heeft gemaakt, nodigen we u graag uit voor een proefrit. Ons toegewijde team helpt u graag bij het navigeren van uw opties – van het kiezen van het juiste model en de financiering tot aan het type aandrijving dat het beste bij uw behoeften past. We bieden ook proefritten aan, zodat u zelf de rijervaring kunt beleven.

Lease mogelijkheden

Geïnteresseerd in leasing? Ontdek de flexibiliteit van onze leaseprogramma’s voor nieuwe en gebruikte auto’s, zonder merkbeperking. Onze leaseopties zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften en budget te voldoen. Leasen kan namelijk dé oplossing voor u zijn, wanneer u snel een nieuwe auto wilt, maar niet direct over de financiële middelen beschikt. Wij bieden u dan ook alle gangbare leasevormen en geven u graag een scherp aanbod. Wilt u meer advies over een auto leasen? Dan is dat uiteraard mogelijk. Onze medewerkers staan voor u klaar bij de autohandel van Emmen.

Uitgebreide service

Naast de verkoop van voertuigen, staat Autohandel Klazienaveen voor u klaar met een breed scala aan services, van deskundig onderhoud en reparatie tot gespecialiseerde zorg voor uw voertuig.

Over Autohandel Ferdy Snijders bij Klazienaveen

Autohandel Ferdy Snijders, met zijn rijke ervaring in de autobranche, is een prominente autodealer in Emmen. Ons doel is om elke klant te voorzien van een voertuig dat niet alleen voldoet aan hun wensen, maar hen ook voorziet van een betrouwbare partner voor de weg. Vandaag de dag geniet het bedrijf erkenning van zowel RDW als BOVAG en staat het bekend om zijn gastvrije, toegankelijke, en persoonlijke benadering. Onlangs kreeg het zelfs de titel van ‘meest verzorgde werkplaats van Nederland’ van het vakblad AMT. We zijn trots op onze rol als vertrouwde autohandelaar in Emmen en kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Maak kennis met ons team

Het team van onze autohandel in de buurt van Klazienaveen is gedreven en vol passie. Ons team beschikt over vakbekwame mensen met jarenlange ervaring.

Maak kennis met het team

Zakelijke partners

Ons autobedrijf werkt actief samen met lokale ondernemers. Onze autohandel in Klazienaveen verzorgt het onderhoud van het complete wagenpark van deze ondernemers. Hieronder treft u een kleine selectie van onze zakelijke klanten.

Kom langs of neem contact op

Ontdek zelf wat onze Autohandel in de buurt van Klazienaveen te bieden heeft. Neem contact op voor meer informatie of plan direct een bezoek om ons aanbod persoonlijk te ervaren.