Autohandelaar in Emmen

Kwaliteit occasions rijklaar geleverd tegen een scherpe prijs!

Autohandelaar in Emmen

Kwaliteit occasions rijklaar geleverd tegen een scherpe prijs!

Autohandelaar in Emmen

Kwaliteit occasions rijklaar geleverd tegen een scherpe prijs!

Afspraak maken Beoordelingen Occasions

Is het tijd om naar een nieuwe auto te zoeken? Is uw huidige auto niet langer afdoende, of heeft u gewoon behoefte aan een nieuwe? Dan bent u bij ons, de autohandelaar in Emmen, aan het juiste adres. Wij hebben een ruime voorraad occasions, zodat u altijd iets van uw gading zult vinden. Of het nou gaat om een compacte hatchback, een ruime stationwagon, of een fijne sportwagen, u kunt bij ons uw hart ophalen. Daar komt bij dat we ook beschikken over een ruime werkplaats, waar u uw auto of camper kunt laten onderhouden.

Occasion aanbod


Bij Ferdy Snijders is voor iedereen iets te vinden

Occasions komen in allerlei soorten en maten. En dat is niet zo gek, want de wensen verschillen per persoon. De ene zoekt bij de autohandelaar in Emmen een ruime gezinsauto, waar ruim voldoende plaats is voor de kinderen en de bagage die ze meenemen, terwijl de ander juist interesse heeft in een sportieve tweezitter, waar op mooie zomerdagen heerlijk mee getoerd kan worden. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben een ruime voorraad en zorgen ervoor dat er altijd iets te kiezen valt. Wat u ook zoekt in de auto handel in Emmen, bij ons kunt u terecht voor een ruime keus en uitstekend advies.

Afleverpakketten bij de aankoop van een auto

Autobedrijf Ferdy Snijders staat voor de scherpste prijs en de beste service. Als autohandelaar in Emmen koopt u bij ons een instapklare auto, zonder dat hier nog extra kosten bij komen kijken. We kijken uw nieuwe auto altijd na volgens de BOVAG 40-punten check. Ook lopen we alle vloeistoffen na en krijgt u standaard minimaal zes maanden APK. Dit standaard All-In-Pakket kunt u aanvullen met extra garantie- en onderhoudspakketten.

Een autohandelaar in Emmen nodig? Ferdy Snijders staat voor u klaar.

Een auto handelaar in Emmen met BOVAG service bij aankoop

Ferdy Snijders, de autohandelaar van Emmen, is een erkend BOVAG-autobedrijf. Dit houdt in dat u altijd kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daar komt bij dat u kunt vertrouwen op de zekerheid van BOVAG Garantie. Kiest u voor een van de eerder genoemde pakketten, dan heeft u drie of zes maanden BOVAG Garantie, zodat eventuele gebreken die al wel aanwezig waren, maar niet gezien werden, kosteloos worden hersteld. Als auto handelaar in Emmen helpen we u dan ook snel de weg op.

Het team van Ferdy Snijders

Ons team is gedreven en ervaren. Ze werken met passie aan uw auto. Ook wanneer u een auto wilt kopen bij deze autohandelaar in Emmen, staan wij 6 dagen per week voor u klaar.

Maak kennis met het team

Koop uw tweedehands auto bij een ervaren autohandel in Emmen.

Het kopen van een tweedehands auto bij een auto handel in Emmen is altijd een spannende klus. Voordat u overgaat tot de aankoop, is het goed om even bij een aantal punten stil te staan. Welke auto past het beste bij uw wensen? Welke vorm van brandstof zoekt u? En hoe wilt u de auto financieren? Al deze vragen kunnen overweldigend zijn en dus staan onze medewerkers altijd voor u klaar om te helpen met het maken van moeilijke beslissingen. Bij onze autogarage in Emmen zorgen we er namelijk voor dat u niet alleen kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid, maar ook op de beste service. En heeft u een keuze gemaakt? Dan is een proefrit altijd mogelijk, zodat u ook even kunt aanvoelen hoe de auto rijdt.

Een auto leasen kan ook

Wilt u liever een auto leasen? Dan bent u bij onze autohandel in Emmen ook zeker aan het huiste adres. Omdat we ons niet hebben gebonden aan één merk, kunt u bij ons uit verschillende merken kiezen, mocht u op zoek zijn naar een leaseconstructie. Dit is perfect voor mensen die wel graag een nieuwe(re) auto rijden, maar niet beschikken over de financiële middelen om direct de aanschafprijs neer te leggen. Daarom bieden we u dan ook alle gangbare leasevormen en zorgen we altijd voor een scherp aanbod.

Voor de beste autohandel in Emmen bent u bij Ferdy Snijders aan het juiste adres.

Zakelijke partners

Ons autobedrijf werkt actief samen met lokale ondernemers. Zo verzorgen wij onder andere het onderhoud van het complete wagenpark van deze ondernemers. Hieronder treft u een kleine selectie van onze zakelijke klanten.

Onze overige diensten als autohandelaar in Emmen

Naast een ruime keuze uit verschillende auto’s, bent u ook van harte welkom in onze werkplaats. Heeft uw auto onderhoud nodig, of moet er een beschadiging hersteld worden, dan staan onze experts voor u klaar. En niet alleen bij uw auto; ook uw camper kan in onze werkplaats prima onderhouden of gerepareerd worden. En wilt u meer weten over 1 jaar garantie die geldt in onze werkplaats? Neem dan vooral contact met ons op. Want vragen staat vrij en onze experts kunnen al uw vragen beantwoorden.

Vragen, contact en advies

Het kan natuurlijk zijn dat u nog zit met vragen, die u graag aan een autohandelaar in Emmen zou willen stellen. Dat komt prima uit; onze experts staan namelijk altijd voor u klaar om te helpen met al uw vragen. Of het nou gaat om aankoopadvies, of als u wilt weten hoe snel uw auto bij ons terecht kan voor een beurt of een reparatie, wij zorgen ervoor dat uw vragen snel en volledig beantwoord worden. We vinden het belangrijk om de lijntjes met onze klanten zo kort mogelijk te houden en staan we altijd voor u klaar.