Camper reparatie in Emmen

Wanneer uw camper schade heeft of kleine mankementen vertoont, wilt u deze uiteraard snel weer gerepareerd hebben. Voor camper reparatie in Emmen bent u bij Autobedrijf Ferdy Snijders aan het juiste adres. Onze monteurs zijn ervaren en werken uiterst nauwkeurig. We gaan behoedzaam met uw camper om en werken schoon en netjes. Wij zorgen ervoor dat u snel weer op weg kunt met uw camper.

Uw camper laten repareren in Emmen

Voor camper reparatie kom je naar Ferdy Snijders

Schade aan de camper? Voor camper reparatie kom je naar Ferdy Snijders

Autobedrijf Ferdy Snijders beschikt over een ruime werkplaats in Emmen waar we naast auto’s ook campers repareren. Een camper is een investering waar u vele jaren plezier van hoopt te beleven. Goed onderhoud is dan uiteraard van groot belang om pech langs de weg en vroegtijdige slijtage te voorkomen. Voor camper onderhoud in Emmen kunt u bij ons terecht. Mocht u toch schade oplopen, deuken of krassen bij uw camper ontdekken, onverwacht langs de kant van de weg komen te staan of andere problemen ondervinden met uw camper, dan kunt u voor reparatie van uw camper in Emmen bij ons terecht. Ons bedrijf is BOVAG gecertificeerd en u heeft een garantie van één jaar op al onze werkplaatsreparaties.

Voordelen van een camper reparatie in Emmen

  • Standaard 1 jaar garantie op werkplaatsreparaties
  • Eigen pechhulp
  • Persoonlijke sfeer
  • IJzersterk team
  • Aantrekkelijk werkplaats tarief

Specialistische aanpak van camper reparatie

De campers van deze tijd zijn vaak erg modern en uitgerust met de nieuwste technische snufjes. Zo is bijvoorbeeld de constructie van de camper door de jaren heen veranderd. Ook wordt de camper geproduceerd met hoogwaardige materialen. De reparatie van de camper is daarom steeds meer specialistisch geworden. Onze monteurs zijn hiervoor opgeleid en kunnen deze specialistische camper reparatie in Emmen uitstekend uitvoeren. Daarnaast kunnen zij u prima adviseren op het gebied van reparatie en schade. Voor de reparaties maken we gebruik van hoogwaardige en kwalitatieve materialen en beschikken we over de juiste gereedschappen en technieken. Zodat u uw camper in Emmen kunt laten repareren met een gerust hart. Heeft u vragen? Stel deze gerust, wij helpen u graag!

Schadeherstel aan uw camper

Schade is erg vervelend. Of het nu schade betreft aan uw auto of uw camper schade heeft opgelopen. Helaas ontstaat schade vaak sneller dan verwacht. Omdat u niet vaak met de camper op pad gaat, is de kans dat u een paaltje over het hoofd ziet bij het achteruit rijden helaas wat groter. Ook extreme weersomstandigheden in het buitenland kunnen eenvoudig ernstige schade veroorzaken aan uw camper. En op de camping kan een fiets uw camper helaas zomaar raken. Wat de schade ook is, groot of klein, vaak kan deze door onze specialisten eenvoudig verholpen worden. Wij helpen u dan ook graag met de reparatie van uw camper in Emmen. Bij ons kunt u terecht met alle soorten en merken campers. Denk hierbij aan een Knaus, Hymer, Burstner of Dethleffs. Onze monteurs gaan uiterst behoedzaam en discreet om met uw camper. Er wordt altijd schoon gewerkt en na de camper reparatie in Emmen, krijgt u uw camper weer netjes terug. Een ander groot voordeel aan het laten repareren van uw camper in Emmen bij Ferdy Snijders is dat we altijd één jaar garantie op de reparatie geven. Zo kunt u veilig en met een gerust hart op pad.

Vocht in de camper

Vochtschade aan de camper laat je repareren in Emmen

Vochtschade aan de camper laat je repareren in Emmen

De grootste veroorzaker van schade aan campers is vocht. Dit probleem kan ontstaan zonder dat u daar wat van merkt. In de woonruimte van een camper ontstaat snel een te hoge luchtvochtigheid. Koken, douchen en slapen kunnen dit veroorzaken. Als deze warme lucht afkoelt, ontstaat er condens en bij langdurige blootstelling aan vocht kan dit leiden tot schade. Ook slechte kitnaden van bijvoorbeeld dakluiken kunnen vocht veroorzaken. U herkent de vochtschade aan vochtkringen, zachte plekken in de vloer of in de wanden, een muffe lucht en schimmelvorming. Door een goede ventilatie en het regelmatig controleren kan vochtschade voorkomen worden. Onze monteurs in Emmen kunnen een vochtmeting uitvoeren en eventuele zwakken plakken opzoeken en aanpakken. Zo voorkomt u grote kosten aan reparatie van uw camper en heeft u weer een frisse camper.

Kosten van een camper reparatie

De kosten van het laten repareren van de camper lopen nogal uiteen. Wij proberen vooraf altijd een schatting van de kosten te maken en mochten de kosten een stuk hoger uit gaan vallen, zullen wij voorafgaand aan de reparatie van uw camper contact met u opnemen. Om hoge kosten aan reparaties te voorkomen, is regelmatig onderhoud van groot belang. Eventuele vochtproblemen worden snel opgespoord en ook andere kleine mankementen worden verholpen. Hoge kosten aan reparatie van uw camper in Emmen blijven zo uit. Voor reparatie en onderhoud aan uw camper bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Neem contact op met onze werkplaats en wij helpen u graag verder.

Neem contact op met onze monteurs in Emmen

Op zoek naar een betrouwbaar en deskundig bedrijf voor uw camper reparatie in Emmen? Neem dan contact met ons op. Onbezorgd kamperen begint bij een camper die goed onderhouden en gerepareerd wordt door een vakman. Onze BOVAG-certificatie bewijst onze vakkundigheid en deskundigheid. U bent daarnaast verzekert van één jaar werkplaatsgarantie en wij hanteren een aantrekkelijk werkplaatstarief. Een persoonlijke sfeer en een geweldig team zorgen voor een uitstekende samenwerking. Maak vandaag nog een afspraak.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

 

Afspraak maken