U wilt een auto leasen ?

Auto leasen in Emmen? Wij helpen u graag!

Wilt u graag een auto leasen in Emmen? Dan helpen wij van Autobedrijf Ferdy Snijders u graag verder. Wanneer u bijvoorbeeld ondernemer bent kan het een stuk voordeliger uitpakken om een auto te leasen in plaats van nieuw aan te schaffen. Een leaseauto wordt middels een lease aan u ter beschikking gesteld. U bent zelf geen officiële eigenaar van de auto, omdat deze op naam blijft staan van een leasemaatschappij. Een auto kan bijvoorbeeld geleased worden door uw werkgever, maar als particulier kunt u in principe ook een auto leasen.

Bent u op zoek naar een lease-auto? Bij Autobedrijf Ferdy Snijders bieden wij u alle gangbare leasevormen. Voor welk merk, leasevorm of uitvoering u ook kiest, wij doen u graag een scherp aanbod.

Met het keurmerk Bovag Lease Service Center en de certificering door Leaseprof is Autobedrijf Ferdy Snijders ook het erkende adres voor al het onderhoud aan uw lease-auto. Snel, deskundig en service-gericht!

Via onderstaande calculator kunt u voor onze occasions het financial lease maandbedrag berekenen.
 

Voordelen van het leasen van een auto in Emmen

Het leasen van een auto in Emmen brengt voordelen met zich mee. Start u bijvoorbeeld uw eigen bedrijf? Dan heeft u ongetwijfeld al opgemerkt hoeveel kosten dit met zich meebrengt. Het investeren in een nieuwe auto is daardoor misschien geen optie. Bij het leasen van een auto kunt u kiezen uit een vrijwel nieuwe auto, waarbij onderhoudskosten voor de leasemaatschappij zijn.

 

Dit is een voordeel, want u krijgt zelf dus niet te maken met onverwachte kosten. Kiest u daarbij ook nog voor een schonere en zuinigere auto? Dan is de fiscale bijtelling de komende jaren slechts 14%. Tot slot is een voordeel dat u volledig verzekerd bent via de leasemaatschappij. Al met al kunt u dus een stuk voordeliger rijden wanneer u een auto leaset!
 

Kan ik een auto leasen als particulier?

Een auto leasen als particulier kan ook! Sterker nog; private lease wordt steeds populairder. U heeft namelijk niet te maken met wegenbelasting, onderhoud of een autoverzekering. U betaalt een vast bedrag per maand voor de kosten van afschrijving, allrisk verzekering, reparatie, onderhoud en banden en motorrijtuigenbelasting.

 

Hier komen nog wel kosten op voor brandstof, wanneer u verkeersboetes krijgt en bij schade een eigen risico. De voordelen van een auto leasen als particulier zijn dan ook dat u een duidelijk inzicht heeft in de autokosten, er geen spaargeld nodig is en het soms zelfs goedkoper kan zijn dan kopen! Voor een auto leasen in Emmen helpen wij u graag!

 

Heeft u nog vragen over een auto leasen in Emmen?

Bent u geïnteresseerd geworden in een auto leasen in Emmen, maar heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld door ons te bellen op ons telefoonnummer; 0591-312111. U kunt ons ook een e-mail te sturen of het contactformulier invullen. We zullen zo spoedig mogelijk een terugkoppeling aan u geven. U kunt uiteraard ook altijd bij ons langskomen. Wij helpen u van harte verder!