U wilt een auto leasen ?

Auto leasen in Emmen? Wij helpen u graag!

Wilt u graag een auto leasen in Emmen? Dan helpen wij van Autobedrijf Ferdy Snijders u graag verder. Wanneer u bijvoorbeeld ondernemer bent kan het een stuk voordeliger uitpakken om een auto te leasen in plaats van nieuw aan te schaffen. Een leaseauto wordt middels een lease aan u ter beschikking gesteld. U bent zelf geen officiële eigenaar van de auto, omdat deze op naam blijft staan van een leasemaatschappij. Een auto kan bijvoorbeeld geleased worden door uw werkgever, maar als particulier kunt u in principe ook een auto leasen.

Bent u op zoek naar een lease-auto? Bij Autobedrijf Ferdy Snijders bieden wij u alle gangbare leasevormen. Voor welk merk, leasevorm of uitvoering u ook kiest, wij doen u graag een scherp aanbod.

Met het keurmerk Bovag Lease Service Center en de certificering door Leaseprof is Autobedrijf Ferdy Snijders ook het erkende adres voor al het onderhoud aan uw lease-auto. Snel, deskundig en service-gericht!

Heeft u nog vragen over een auto leasen in Emmen?

Bent u geïnteresseerd geworden in een auto leasen in Emmen, maar heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld door ons te bellen op ons telefoonnummer; 0591-312111. U kunt ons ook een e-mail te sturen of het contactformulier invullen. We zullen zo spoedig mogelijk een terugkoppeling aan u geven. U kunt uiteraard ook altijd bij ons langskomen. Wij helpen u van harte verder!