Occasion kopen in Erica

Afspraak maken Beoordelingen Occasions

Is het tijd voor een nieuwe auto? Heeft uw gezin een uitbreiding gehad en is er niet meer voldoende plaats voor iedereen? Of wilt u gewoon een nieuwer of beter model? Dan bent u bij Autobedrijf Ferdy Snijders aan het juiste adres. Een occasion kopen in Erica kan het beste bij Ferdy Snijders, dankzij onze expertise en ons zeer ruime aanbod. Bij ons vindt u altijd iets dat goed bij uw wensen past.

Occasion aanbod in Erica


Bij Ferdy Snijders vindt iedereen een auto die past

Wie op zoek is naar een occasion, kan er op rekenen dat hij slaagt bij Ferdy Snijders. Auto’s komen immers in allerlei variaties; van groot tot klein, van zuinig tot sportief en van diesel tot elektrisch. En omdat iedereen zijn eigen wensen heeft als het gaat om het kiezen van de juiste auto, is het belangrijk dat een aanbieder van occasions in Erica een ruim assortiment in de showroom heeft staan. Alleen dan weet je namelijk zeker dat er voor iedereen wat wils tussen staat. Daar komt bij dat u bij Ferdy Snijders niet alleen kan rekenen op een ruim en divers aanbod occasions, maar ook op expertise waar u wat mee kan.

Een occasion kopen in Erica? Bij Ferdy Snijders zit u goed.

Bij Ferdy Snijders werken we met twee afleverpakketten

Autobedrijf Ferdy Snijders zorgt er altijd voor dat kunt rekenen op de scherpste prijs en de beste service. Een occasion kopen vlakbij Erica betekent niet alleen een instapklare auto, maar ook een auto die is gecontroleerd volgens de BOVAG 40-punten check. Tevens worden alle vloeistoffen nagelopen en aangevuld of ververst wanneer dat nodig is. Daar komt nog eens bij dat u altijd minimaal zes maanden APK krijgt. Dit standaard pakket kunt u verder aanvullen met extra garantie- en onderhoudspakketten.

Ons team staat voor u klaar

Wanneer u op zoek bent naar een occasion in Klazienaveen, helpt ons team u daar graag bij. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar.

Maak kennis met het team

Een occasion kopen in Erica met BOVAG service

Ferdy Snijders is een erkend BOVAG-autobedrijf, zodat u er zeker van bent dat u bij ons altijd kunt rekenen op een flinke dosis kwaliteit en betrouwbaarheid. Een BOVAG garantie geeft zekerheid, zodat u nooit bang hoeft te zijn voor vervelende verrassingen. En neemt u een van de eerder genoemde pakketten, dan krijgt u dus drie of zes maanden garantie, zodat eventuele gebreken die bij de aankoop niet zichtbaar waren, kosteloos aangepakt worden. Wij vinden het belangrijk dat occasions kopen in Erica zo zorgeloos mogelijk verloopt en met deze garanties weet u zeker dat we ook na de aanschaf voor u klaar staan.

Profiteer van onze ervaring en kennis bij een occasion kopen in Erica

Wie op zoek is naar een gebruikte auto, zal dit altijd een beetje spannend vinden. Het helpt echter om, voordat u de gang naar de showroom maakt, een goed beeld te hebben van waar u precies naar op zoek bent. Moet het een gezinsauto worden, of is ruimte niet iets wat op de wensenlijst staat? En bent u op zoek naar een benzinemotor, een dieselmotor, of toch liever hybride of elektrisch? Wat het ook wordt, in onze autogarage in Emmen staan onze medewerkers altijd voor u klaar om te helpen met uw vragen. Dankzij hun kennis en expertise zult u altijd een auto vinden waar u nog lang plezier van zult hebben.

Occasions kopen in Erica doet u het liefst met een BOVAG garantie. En daar kunt u op rekenen bij Ferdy Snijders.

Een auto leasen? Dat natuurlijk ook

Een auto kopen kan bij ons natuurlijk altijd, maar ook als u liever een leasecontract afsluit, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk niet gebonden aan een merk, wat betekent dat u altijd een zeer ruime keuze zult hebben en dat er dus altijd een auto te vinden is die precies dat heeft wat u in een auto zoekt. Een auto leasen is perfect voor mensen die niet gelijk beschikken over de financiële middelen die nodig zijn voor de aanschaf van een nieuwe(re) auto en dankzij onze kennis en ervaring leveren we altijd een scherp aanbod met de diverse gangbare leaseconstructies.

Zakelijke partners

Ook bedrijven en ondernemers kunnen bij ons autobedrijf terecht voor een occasion aanbod. Wij werken actief samen met lokale ondernemers en verzorgen het onderhoud van het complete wagenpark van deze ondernemers. Wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag naar de mogelijkheden.

Ook in onze werkplaats bent u van harte welkom

U kunt natuurlijk bij ons occasions kopen vlakbij Erica in Emmen, maar bij Ferdy Snijders hebben we ook een ruime werkplaats, waar we uw auto of camper zullen onderhouden. Mochten er beschadigingen te herstellen zijn, dan is onze werkplaats de perfecte plek om dit te doen. En wilt u meer weten over de 1 jaar garantie die u in onze werkplaats krijgt? Dan bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen, zodat onze medewerkers antwoord kunnen geven op al uw vragen.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over onze autogarage in Emmen, of wilt u meer weten over occasions in Emmen? Dan bent u van harte welkom om uw vragen te stellen aan onze medewerkers. Zij staan altijd voor u klaar, zodat u altijd goed geholpen wordt en kunt rekenen op de best mogelijke service. Op die manier is een occasion kopen in Erica iets wat u met plezier doet, waarna u beschikt over een auto die u zorgeloos zal gaan besturen.