Occasion kopen in Nieuw-Amsterdam

Afspraak maken Beoordelingen Occasions

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Is de huidige auto op en wilt u graag iets nieuws? Of noop gezinsuitbreiding tot het zoeken van een groter exemplaar? Dan bent u bij Autobedrijf Ferdy Snijders altijd op de juiste plek. Occasions in Nieuw-Amsterdam zijn talrijk aanwezig, zodat er voor iedereen iets tussen zit dat goed bij zijn of haar wensen past.

Occasion aanbod in Nieuw-Amsterdam


Ferdy Snijders heeft een auto voor alle wensen

Wie zoekt naar een occasion, zal erop kunnen rekenen dat Ferdy Snijders biedt wat hij of zij zoekt. Auto’s heb je immers in allerlei soorten en maten. Er zijn kleine stadsauto’s, grote stationwagons, sportieve modellen of auto’s die vooral gemaakt zijn om veel goederen te vervoeren. Occasions kopen in Nieuw-Amsterdam kan dan ook een klusje zijn dat voor veel prikkels zorgt. Er is heel veel te vinden en door een autobedrijf te hebben vlakbij Nieuw-Amsterdam in Emmen, heeft u een partij in de buurt die u met elke stap kan helpen. Reken op onze expertise en kennis in onze autogarage in Emmen en u wordt niet teleurgesteld.

Op zoek naar occasions bij Nieuw-Amsterdam? Wees welkom in onze showroom.

De afleverpakketten van Ferdy Snijders

Bij Ferdy Snijders kunt u kiezen uit meerdere afleverpakketten. Occasions kopen geeft u niet alleen een instapklare auto, maar ook een auto die is gecontroleerd volgens de BOVAG 40-punten check. Ook worden alle vloeistoffen nagelopen en aangevuld, of ververst wanneer dit nodig is. Zes maanden APK is ook standaard en u kunt het pakket aanvullen met onderstaande garantie- en onderhoudspakketten.

Ons team staat voor u klaar

Wanneer u op zoek bent naar een occasion in Nieuw-Amsterdam, helpt ons team u daar graag bij. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar.

Maak kennis met het team

Occasions kopen bij Nieuw-Amsterdam met BOVAG service

Ferdy Snijders is een erkend BOVAG-bedrijf, wat betekent dat u bij ons altijd kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. De BOVAG garantie geeft zekerheid en voorkomt vervelende verrassingen. Neemt u een van de bovengenoemde pakketten, dan krijgt u dus drie of zes maanden garantie, zodat eventuele verborgen gebreken gewoon worden verholpen, zonder dat hier kosten voor in rekening worden gebracht. Occasions kopen vlakbij NIeuw-Amsterdam is op die manier vooral iets waar u plezier in heeft.

Onze ervaring helpt u bij een occasion kopen bij Nieuw-Amsterdam

Een nieuwe auto kopen is altijd spannend en dus is het fijn als u een partij in de arm neemt die kennis en ervaring combineert met goede klantcontacten en een duidelijk verhaal. Wij helpen u met het vinden van de auto die u zoekt. Of het nou gaat om een kleine stadsauto of juist een grote SUV waar het hele gezin in vervoerd kan worden, onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Hun kennis en expertise zorgen ervoor dat een occasion kopen bij Nieuw-Amsterdam iets is waar u geen zorgen over hoeft te hebben.

Occasions in Nieuw-Amsterdam kopen doet u bij Ferdy Snijders

Een auto leasen is ook mogelijk

Auto’s kopen kan natuurlijk altijd, maar als u liever een auto least bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij zijn niet gebonden aan een merk, waardoor u altijd een ruime keuze heeft en een auto zult vinden die perfect bij uw wensen past. Een auto leasen is ideaal voor mensen die niet direct de financiële middelen hebben om een auto aan te schaffen en wij zorgen altijd voor een keurig aanbod met de diverse gangbare leaseconstructies.

Zakelijke partners

Ook bedrijven en ondernemers kunnen bij ons autobedrijf terecht voor een occasion aanbod. Wij werken actief samen met lokale ondernemers en verzorgen het onderhoud van het complete wagenpark van deze ondernemers. Wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag naar de mogelijkheden.

Wees welkom in onze werkplaats

Occasions bij Nieuw-Amsterdam zult u bij ons in overvloed vinden, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze werkplaats. In onze werkplaats onderhouden we auto’s of campers en als u meer wilt weten over de 1 jaar garantie die u bij ons krijgt, bent u meer dan welkom om even langs te komen en uw vragen aan ons te stellen. Onze medewerkers geven u graag antwoord op prangende vragen.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze werkplaats, over de pakketten die we leveren, of over de occasions bij Nieuw-Amsterdam die u kunt vinden? Neem dan vooral contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar, zodat uw vragen beantwoord worden en u altijd weet waar u aan toe bent. En wilt u occasions kopen bij Erica, of zoekt u occasions in Emmen? Dan bent u meer dan welkom bij Ferdy Snijders.