Maak kennis met ons topteam!

Ferdy Snijders Eigenaar

Ferdy is dagelijks te vinden achter de service-balie en is het aanspreekpunt van het bedrijf. Behalve de werkplaatsplanning en facturatie biedt Ferdy ook technische ondersteuning in de werkplaats. Met alle autotechnische diploma's op zak en erg veel werkplaatservaring kan hij u altijd een goed en eerlijk advies geven.

Jan Snijders Algemeen Medewerker

Jan, de vader van Ferdy is echt een "Manusje-van-Alles" en doet dan ook alle werkzaamheden binnen het bedrijf om iedereen het wat makkelijker te maken. Jan zijn grote vriend is de grote autotransporter met trailer, en is maar al te blij als hij weer mooie occasions op kan halen. Jan springt ook regelmatig bij achter de service-balie om Ferdy te assisteren op drukke momenten.

Jan Reinders Technisch Specialist

Jan is vanaf het eerste uur (06-2009) al werkzaam in ons bedrijf. Een zeer gewaardeerde gedreven all-round monteur die zijn vak verstaat en alles aanpakt. Of het nu gaat om een elektrische storing of het reviseren van een motor, hij doet dit foutloos met een grote glimlach! Verder verzorgt Jan het reguliere onderhoud met de bijbehorende reparaties en doet de APK keuringen. Sinds 2016 is Jan volledig opgeleid voor elektrische en hybride voertuigen waarop wij erg trots zijn.

Bjorn Helder Technisch Specialist

Al vanaf 2010 is Bjorn een zeer gewaardeerde collega in ons bedrijf. Een echte "all-rounder" die geen klus uit de weg gaat. Bjorn volgt alle mogelijke trainingen. Hierdoor is hij een specialist op elk vakgebied! Van complexe elektronische storingen tot het reviseren van motoren en versnellingsbakken, laat dit maar aan Bjorn over! Een gedreven autotechnicus met passie voor het vak! Sinds 2016 is Bjorn volledig opgeleid voor elektrische en hybride voertuigen waarop wij erg trots zijn.

Twan Jagt Technisch Specialist

Twan is vanaf 2016 in dienst bij ons en begonnen als BBL autotechnicus. Inmiddels heeft Twan de benodigde diploma's en ervaring opgedaan waardoor hij een erg gewaardeerde collega's is in ons bedrijf. Behalve het all-round auto onderhoud en reparaties verzorgt Twan ook elk seizoen erg georganiseerd de banden wissel weken.

Patrick Winkelman Technisch Specialist

Patrick is een doorgewinterde vakman, en ook vooral een rot in het vak.
Behalve een alleskunner is het ook een spontane en vrolijke collega met kennis van zaken die klaar staat voor zijn collega's. Met alle autotechnische diploma's op zak, en de wil om zichzelf te verbeteren is Patrick klaar voor de toekomst!

Corrie Scherpen Administratie

Het zonnetje in huis! Corrie, altijd even vrolijk en vriendelijk is verantwoordelijk voor alle administratie binnen ons bedrijf. Corrie is 2 dagen per week aanwezig, en is bereikbaar op dinsdag en donderdag. Heeft u een vraag aan Corrie, dit kan per e-mail via administratie@ferdysnijders.nl maar bellen kan natuurlijk ook altijd! 0591-312111.

Melissa Hendriks Administratie/relatiebeheer

De altijd vrolijke Melissa is een erg gewaardeerde collega die bij ons de administatie verzorgt en ervoor zorgt dat u als klant tevreden bent en blijft.