Camper onderhoud en camper reparatie

Een camper is een kostbaar bezit en een flinke investering. Uiteraard wilt u dan ook zo lang mogelijk kunnen genieten van uw camper. Een camper betekent vrijheid. U kunt gaan en staan waar u wilt. Om te voorkomen dat u onverwachts langs de kant van de weg komt te staan, is onderhoud aan uw camper dan ook van groot belang. Ook wanneer u de camper niet veel gebruikt of er weinig kilometers mee rijdt, is regelmatig en goed camper onderhoud erg belangrijk. U gaat zo veilig op weg en verkleint de kans op pech onderweg. Naast het onderhoud van uw camper, verzorgen wij ook schadeherstel van uw camper en staan we klaar voor camper reparatie wanneer u ons nodig heeft.

De voordelen van goed camperonderhoud

Goed en zorgvuldig camperonderhoud is erg belangrijk. Niet alleen verlengt u hiermee de levensduur van uw kostbare bezit, ook is het belangrijk voor uw veiligheid. Daarnaast levert het goed laten onderhouden van uw camper nog meer voordelen op:

  • De camper is niet alleen veiliger, maar rijdt ook comfortabeler
  • De kans op pech onderweg wordt verkleind
  • De inruilwaarde van uw camper wordt verhoogd
  • De kans op onnodige en kostbare reparaties is kleiner
  • De levensduur van de camper wordt verlengd

Service en onderhoud van de camper

Voordat u met uw camper op pad gaat, laat u deze grondig controleren bij Autobedrijf Ferdy Snijders. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten we waar de eventuele zwakke plekken van de camper zich bevinden. Door deze grondig te controleren en eventuele technische problemen te repareren, blijft uw camper goed onderhouden en kunt u veilig met uw familie, vrienden of kennissen op pad. Daarnaast voeren wij iedere onderhoudsbeurt aan uw camper uit volgens de BOVAG standaard. Wij zetten ons voor 100% in om u zorgeloos rijplezier en vakantieplezier te bieden.

Voor camper onderhoud en camper reparatie kom je naar onze camper werkplaats

Waar wordt op gelet tijdens het camper onderhoud

U kunt ervoor kiezen om jaarlijks of eens in de twee jaar uw camper bij ons langs te brengen voor een grondige onderhoudsbeurt. Zo gaat u veilig de weg op. Tijdens het camper onderhoud wordt de camper op een aantal punten grondig nagekeken en indien nodig gerepareerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan controle aan het onderstel, de airco, de banden en de technische onderdelen van uw camper. Ook de gasleidingen van uw camper worden grondig gecontroleerd tijdens het onderhoud. Gebreken die wij tijdens deze onderhoudsbeurt tegen kunnen komen zijn onder andere:

  • Lekkende airco
  • Versleten banden
  • Kapotte uitlaat
  • Vochtschade
  • Slecht functionerende remmen

Mocht er tijdens het camper onderhoud blijken dat uw camper gebreken vertoont, dan nemen wij altijd contact met u op voordat we de camper repareren. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent. Wilt u meer weten over onze onderhoudsservice voor de camper? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Reparatie aan de camper

Heeft uw camper schade, dan repareren wij dat graag voor u. In onze verzorgde werkplaats hebben we een speciale ruimte ingericht voor camper reparatie en onderhoud. Niet alleen het technisch gedeelte kunnen wij repareren, ook voor schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn BOVAG-gecertificeerd. Dat betekent dat u verzekerd bent van vakmanschap. Daarnaast geven wij standaard op de reparatie aan uw camper 1 jaar garantie. Daarnaast kunt u bij ons altijd rekenen op een aantrekkelijk werkplaatstarief en een professionele service. Uiteraard wilt u snel weer op pad met uw camper. Wij zorgen dan ook voor een snelle service. Onze ervaren monteurs werken discreet en snel. Voor u het weet kunt u weer met uw camper de weg op. U kunt onnodige reparaties en kosten voorkomen door uw caravan tijdig te laten onderhouden. Een onderhoudsbeurt kunt u jaarlijks of om het jaar bij ons plannen. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Camper laten repareren kan in onze werkplaats

APK-keuring voor campers

De APK is een keuring die ook voor campers wettelijk verplicht is. Bij Autobedrijf Ferdy Snijders kunt u niet alleen uw camper laten onderhouden en repareren, maar kunt u tevens terecht voor deze verplichte APK-keuring. Tijdens deze keuring wordt de camper gekeurd op verkeersveiligheid, milieu en registratie. Onze keurmeesters controleren uw camper grondig, zodat u er zeker van bent dat u weer veilig op pad kunt. Eventuele gebreken worden op deze manier tijdig gesignaleerd en verholpen. Wanneer u uw camper moet laten keuren is van bepaalde zaken afhankelijk. Zo wordt er op basis van ledig gewicht en het jaar waarin de camper geproduceerd is onderscheid gemaakt in de jaren van keuring. Na de keuring ontvangt u een keuringsrapport waarop de eventuele reparatie punten en adviezen staan aangegeven. Ook staat erop vermeld wanneer de volgende keuring gedaan dient te worden. Voor meer informatie over de APK keuring voor campers kunt u terecht bij onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.

Ontspannen op vakantie met de camper

Tijdens de vakantie wilt u heerlijk kunnen ontspannen en genieten. U wilt zich in ieder geval niet druk hoeven maken over uw camper. Dankzij het camper onderhoud van Autobedrijf Ferdy Snijders kunt u ontspannen en relaxed op pad. En mocht er onverhoopt schade ontstaan tijdens uw vakantie dan helpen wij u daar graag mee. Plan uw camper onderhoud tijdig in. Zo bent u verzekerd van een onverstoorde vakantie.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

 

Afspraak maken