Onderhoud, Reparatie en APK

De puntjes op de i, de finishing touch... hoe u het ook wilt noemen, Autobedrijf Ferdy Snijders geeft net dat beetje extra. Zo zijn wij niet alleen BOVAG erkend autobedrijf, maar worden wij ook door u erkend bij BOVAG met als score een dikke 9! Zo werd onze werkplaats al verkozen tot de meest verzorgde werkplaats van Nederland door het vakblad AMT.

Onderhoud word bij ons uitgevoerd met behoud van eventuele fabrieksgarantie en volgens fabrieksschema. Dit zijn de zogenoemde "interval" onderhoudsbeurten. Uiteraard kunt u ook kiezen voor de alom bekende grote of kleine beurt tegen zeer scherpe tarieven met de kwaliteit die u van onze professionele vakmensen mag verwachten.
Op al onze werkzaamheden geven wij 12 maanden garantie.
Uiteraard heeft u na het uitvoeren van de onderhoudsbeurt de vrije keuze in Mobiliteitservice.

Wie slim is kiest voor pechhulp op maat inclusief Europadekking.
- Pechhulp i.c.m. jaarlijks onderhoud € 35,00 per jaar.
- Pechhulp i.c.m. 2 jaarlijks onderhoud € 25,00 per jaar (Longlife onderhoud).
(wij bieden losse pakketprijzen omdat veel klanten van ons ook lid zijn van o.a. ANWB)
 

Betaalbare totaalservice

Er is veel veranderd. Het leven is duurder geworden en de techniek ontwikkelt zich in een snel tempo. Autobedrijf Ferdy Snijders combineert van beiden het beste: moderne service voor het tarief van weleer. Zeer betaalbaar dus. Wij bieden u totaalservice als het om autorijden gaat. Zo behoudt u bij ons altijd uw fabrieks-garantie, verzorgen wij uw APK en handelen wij uw schade af.

Of u nu komt voor een grote beurt of een kleine ingreep, u bent altijd welkom. Voor kleine reparaties zoals het vervangen van een lampje of een band staan wij ieder moment van de dag klaar, net als de koffie.

Helder in prijs en kwaliteit

Bij Autobedrijf Ferdy Snijders kunt u rekenen op zeer betaalbare tarieven, zonder concessies te doen aan zaken als service, eerlijkheid en kwaliteit. Niemand houdt van nare verrassingen achteraf. Daarom krijgt u van ons altijd een zeer nauwkeurige schatting van de reparatiekosten en maken we vooraf inzichtelijk welk onderhoud op dat moment noodzakelijk is. Mocht toch blijken dat de reparatiekosten hoger uitvallen of komen er andere zaken aan het licht, dan bent u de eerste die dat weet.