APK-Keuring in Emmen

Afspraak maken Beoordelingen Occasions

APK-keuring laten uitvoeren in Emmen

Moet u weer de APK-keuring in Emmen laten uitvoeren? Breng dan uw auto dan naar Autobedrijf Ferdy Snijders. De APK is een binnen Europa verplichte periodieke keuring van de auto. Ons autobedrijf is een RDW-erkend bedrijf dat voor u de APK-keuring in Emmen kan uitvoeren. Dit doen wij vanuit onze werkplaats in Emmen, die door het vakblad AMT recent tot de meest verzorgde werkplaats van Nederland is verkozen! Laat dus de APK-keuring in Emmen door ons uitvoeren en voorkom een mogelijke boete door de RDW.

Tijdens de APK-keuring wordt uw auto grondig nagekeken

APK in Emmen? Autobedrijf Ferdy Snijders helpt u graag verder

Wil je meer weten over de kosten of direct een afspraak maken voor de APK-keuring in Emmen? Neem dan contact met ons op!

Altijd klaar voor de APK-keuring in Emmen met ons Auto Onderhoud Plan

Een APK-keuring in Emmen is periodiek en dus altijd slechts een moment opname. Voor een optimale verkeersveiligheid is een goed functionerende en betrouwbare auto nodig gedurende het hele jaar en niet slechts op het moment van de APK-keuring in Emmen. Autobedrijf Ferdy Snijders biedt u daarom een Auto Onderhoud Plan aan. Tegen een laag maandelijks tarief nemen wij periodiek het onderhoud van uw auto op ons.

De APK-keuring in Emmen zit ook bij het plan inbegrepen. Zo kunt u het hele jaar door rijden in een optimaal functionerende auto en hoeft u zich nooit zorgen te maken over de uitkomst van de APK-keuring in Emmen. Ook minimaliseert u het risico op onverwachte kosten in verband met een onvoorziene reparatie van uw auto. Bespaar dus op onderhoud en de APK-keuring in Emmen, met ons Auto Onderhoud Plan!

Over ons

Autobedrijf Ferdy Snijders is een RDW erkend autobedrijf waar u onder meer de APK-keuring in Emmen kunt laten uitvoeren. Autotechniek stroomt door het bloed van eigenaar Ferdy Snijders. Zijn vader Jan was namelijk ook eigenaar van een autobedrijf. Ferdy groeide op tussen de auto’s en koos er dus later ook voor om monteur te worden. In 2009 begon hij voor zichzelf met de oprichting van Autobedrijf Ferdy Snijders.
Autobedrijf Ferdy Snijders is RDW-erkend en bevoegd om uw APK keuring uit te voeren

Team Ferdy Snijders

Uw auto APK laten keuren in Emmen? Ons team van gedreven en ervaren medewerkers helpt u graag verder.

Maak kennis met het team

Extra service

Onze garage levert naast de APK-keuring in Emmen ook andere diensten, waaronder regulier onderhoud en reparatie, lease en de verkoop van nieuwe auto’s en occasions. Wanneer u een occasion bij onze autogarage koopt krijgt u 10 jaar gratis APK-keuring in Emmen!

Onze occasions


Contact opnemen

Laat Autobedrijf Ferdy Snijders uw APK-keuring in Emmen uitvoeren. Neem direct contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wij kunnen u dan ook een indicatie van de kosten geven. U kunt ons bellen op 0591-312111, een e-mail sturen of het contactformulier op deze website invullen.

Contactformulier