APK Keuring Emmen

Moet jij weer de APK-keuring in Emmen laten uitvoeren? Breng je auto dan naar Autobedrijf Ferdy Snijders. De APK is een binnen Europa verplichte periodieke keuring van je auto. Ons autobedrijf is een RDW-erkend bedrijf dat voor jou de APK-keuring in Emmen kan uitvoeren. Dit doen wij vanuit onze werkplaats in Emmen, die door het vakblad AMT recent tot de meest verzorgde werkplaats van Nederland is verkozen! Laat dus de APK-keuring in Emmen door ons uitvoeren en voorkom een mogelijke boete door de RDW.

Wil je meer weten over de kosten of gelijk een afspraak maken voor de APK-keuring in Emmen? Neem dan contact met ons op!

Altijd klaar voor de APK-keuring in Emmen met ons Auto Onderhoud Plan

Een APK-keuring in Emmen is periodiek en dus altijd slechts een moment opname. Voor een optimale verkeersveiligheid is een goed functionerende en betrouwbare auto nodig gedurende het hele jaar, en niet slechts op het moment van de APK-keuring in Emmen. Autobedrijf Ferdy Snijders biedt je daarom een Auto Onderhoud Plan aan. Tegen een laag maandelijks tarief nemen wij periodiek het onderhoud van je auto op ons.

De APK-keuring in Emmen zit ook bij het plan inbegrepen. Zo kun jij het hele jaar door rijden in een optimaal functionerende auto en hoef je je nooit zorgen te maken over de uitkomst van de APK-keuring in Emmen. Ook minimaliseer je het risico op onverwachte kosten in verband met een onvoorziene reparatie van je auto. Bespaar dus op onderhoud en de APK-keuring in Emmen met ons Auto Onderhoud Plan!

Over ons

Autobedrijf Ferdy Snijders is een autobedrijf waar u onder meer de APK-keuring in Emmen kunt laten uitvoeren. Autotechniek stroomt door het bloed van eigenaar Ferdy Snijders. Zijn vader Jan was namelijk ook eigenaar van een autobedrijf. Ferdy groeide op tussen de auto’s en koos er dus later ook voor om monteur te worden. In 2009 begon hij voor zichzelf met de oprichting van Autobedrijf Ferdy Snijders.

Onze garage levert naast de APK-keuring in Emmen ook andere diensten, waaronder regulier onderhoud en reparatie, lease en de verkoop van nieuwe auto’s en occasions. Wanneer u een occasion bij onze autogarage koopt krijgt u 10 jaar gratis APK-keuring in Emmen!

Contact opnemen

Laat Autobedrijf Ferdy Snijders je APK-keuring in Emmen uitvoeren. Neem gelijk contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wij kunnen je dan ook een indicatie van de kosten geven. Je kunt ons bellen op 0591-312111, een e-mail sturen of het contactformulier op deze website invullen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

 

Afspraak maken