Auto reparatie in Emmen

Laat uw auto repareren door de specialist!

Auto reparatie in Emmen

Laat uw auto repareren door de specialist!

Auto reparatie in Emmen

Laat uw auto repareren door de specialist!

Afspraak maken Beoordelingen Occasions

Uw auto repareren in Emmen door de specialist

Maakt uw auto een raar geluid bij het rijden? Branden er onbekende lampjes op het dashboard? Lekt uw auto olie? Of heeft u per ongeluk wat geraakt tijdens het rijden? Dan wordt het tijd om langs te komen bij Autobedrijf Ferdy Snijders voor een autoreparatie in Emmen. Binnen korte tijd rijdt uw auto weer vlekkeloos en kunt u weer met een gerust hart de weg op. Ons ervaren team van professionals helpt u graag en zorgt voor een veilige en betrouwbare auto.

Wij staan klaar om uw auto te repareren in Emmen

Heeft uw auto een reparatie nodig? Uw auto laten repareren in Emmen doet u bij Ferdy Snijders

Uw auto laten repareren in Emmen bij Autobedrijf Ferdy Snijders

Wanneer u merkt dat er wat mis is aan uw auto, wilt u dat uiteraard snel en vakkundig verholpen hebben. Ferdy Snijders is de autogarage in Emmen die u graag helpt bij auto reparaties. Ook met uw hybride auto, uw elektrische auto en lease auto kunt u bij ons terecht voor zowel autoreparaties als onderhoudsbeurten. Om u te verzekeren van de kwaliteit van onze diensten, geven wij u altijd één jaar garantie op onze auto reparaties in Emmen. Ook behoudt u de fabrieksgarantie van nieuwe auto’s, omdat wij de reparaties volgende de richtlijnen en specificaties van de autofabrikant uitvoeren. Wij zijn geen merkdealer. Dat betekent dat wij reparaties uitvoeren aan alle merken auto’s. Onze monteurs zijn goed opgeleid en beschikken over dezelfde kennis en expertise als de merkdealer. Zo kunt u kwaliteit verwachten wanneer u uw auto laat repareren bij ons in Emmen.

Wat kunnen wij voor u doen

U kunt bij ons terecht voor uw autoreparatie in Emmen. Wij kunnen u bij ons autobedrijf onder andere helpen met de volgende reparaties:

 • Distributieriem vervangen
 • Remschijven vervangen
 • Koppeling vervangen
 • Koppakking vervangen
 • Autobekleding reinigen
 • Wiellager vervangen
 • Krassen verwijderen auto
 • Stuurkogel vervangen
 • Einddemper vervangen
 • Katalysator vervangen
 • Stuurkogel vervangen
 • Uitlaat vervangen
 • Airco reparatie
In onze werkplaats in Emmen kunt u uw auto laten repareren

Voorkom een auto reparatie

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt zeker ook voor auto’s. Wanneer u plotseling uw auto moet laten repareren in Emmen, brengt dat altijd onvoorziene kosten met zich mee. Door uw auto regelmatig te laten onderhouden en controleren, kunt u in veel gevallen een dure reparatie voor zijn. U kunt dus op deze manier een hoop geld besparen op een auto reparatie in Emmen. Ons autobedrijf in Emmen biedt u daarom het Auto Onderhoud Plan aan. Hiermee bespaart u al gauw zo’n € 300,- per jaar op autokosten. Met een vast laag maandtarief houdt u uw onderhoudskosten in de hand. Meer weten over ons Auto Onderhoud Plan? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer hierover.

Auto repareren in Emmen

Uw auto is bij de monteurs in onze autogarage in goede handen. Uw auto wordt gerepareerd in onze ruime werkplaats. Deze is uitgerust met de modernste apparatuur. Zo kunnen wij naast uw ‘gewone’ auto op benzine of diesel, ook uw hybride of elektrische auto repareren in Emmen. In onze werkplaats is een vakkundig team aan het werk. Zij zetten zich voor 100% in om uw auto te repareren. Zo kunt u na de reparatie weer veilig op weg.

BOVAG reparatie

Autobedrijf Ferdy Snijders is een BOVAG erkend autobedrijf. Dat betekent dat wij u net even wat extra’s kunnen bieden. Zo heeft u altijd één jaar garantie op al onze werkplaatsreparaties. Blijkt dat het probleem na de reparatie binnen dat jaar weer terugkomt, dan repareren wij dat kosteloos voor u. Het biedt u dus een stukje zekerheid. Daarnaast krijgt u van ons passend vervangend vervoer aangeboden tijdens de reparatieperiode. Zo blijft u mobiel en kunt u tijdens de reparatieperiode gewoon naar uw werk of andere bestemming rijden.

Bij uw auto reparatie in Emmen bent u verzekerd van BOVAG garantie

Autoschade laten repareren

Wanneer uw auto schade opgelopen heeft door bijvoorbeeld een ongeluk of botsing, is het belangrijk dat deze hersteld wordt. Autoschade repareren vraagt om vakmanschap en die vindt u bij ons autobedrijf. Wij kunnen uw auto repareren in Emmen, zodat u snel de weg weer op kunt. Het is beter de reparatie aan uw auto niet te lang uit testellen. Niet alleen oogt het niet fraai, de schade aan uw auto, ook kan schade leiden tot andere problemen. Denk bijvoorbeeld aan het doorroesten van de plekjes waar de schade zit of het afbreken van de onderdelen. Kom gerust langs onze autogarage voor advies. Onze vakmensen helpen u graag verder.

Auto laten repareren of een andere auto kopen

In sommige gevallen kunnen de kosten van de autoreparatie wel erg hoog op gaan lopen. De vraag is dan of de auto het waard is om te laten repareren. Wanneer u bij ons in Emmen komt om uw auto te laten repareren, zullen wij u altijd een passend advies geven omtrent de reparatie van uw auto. Voordat wij de auto repareren zullen wij u dan ook een prijsopgave van de kosten doorgeven. In sommige gevallen kan een andere auto kopen dan een betere optie zijn dan het laten repareren van uw auto in Emmen. Wilt u een auto kopen in Emmen? Dan helpen wij u daar graag mee. Wij hebben een breed assortiment occasions beschikbaar en helpen u daarnaast graag bij uw zoektocht.


Ons team staat voor u klaar

Wilt u uw auto laten repareren in Emmen? Dan staat het team van Autobedrijf Ferdy Snijders voor u klaar.

Maak kennis met het team

Pech onderweg

Niets is vervelende dan onderweg te kampen krijgen met pech aan uw auto. Ook in dat geval zult u uw auto moeten laten repareren. Staat u met pech langs de weg, dan kunt u ons altijd bellen. Ons autobedrijf beschikt over een eigen pechhulp service. Dat betekent dat wanneer u langs de kant van de weg staat en niet meer verder kunt, wij u en uw auto komen ophalen. Wij gaan uw auto repareren in Emmen en u krijgt van ons vervangend vervoer mee tijdens de repartieperiode.

Waarmee kan ons autobedrijf u nog meer van dienst zijn

Naast autoreparaties in Emmen, staan wij ook klaar voor andere diensten. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor de aankoop of verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Wij zijn naast een autogarage dan ook een autodealer in Emmen en kunnen u uitstekend helpen bij uw zoektocht naar een andere auto. Daarnaast is in onze werkplaats tevens ingericht voor camperonderhoud en reparatie. Zo kunt u ook met uw camper veilig op pad.

Samenwerking

Als lokale onderneming is het belangrijk dat uw werknemers veilig op pad kunnen met de auto van de zaak. Als lokale onderneming kunt u daarom een samenwerking met ons aangaan. Wij verzorgen dan onder andere het onderhoud en de APK keuringen van het complete wagenpark van uw onderneming. Veel ondernemers gingen u voor. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden.

Auto laten repareren in Emmen

Wilt u uw auto laten repareren in Emmen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar voor een auto reparatie in Emmen, maar kunnen u daarnaast tevens van dienst zijn met het onderhoud of de aankoop van een nieuwe auto. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder!

Contactformulier