Auto reparatie Emmen

Mankeert er iets aan je auto en ben je daarom op zoek naar auto reparatie in Emmen? Autobedrijf Ferdy Snijders zorgt ervoor dat jouw auto weer vlekkeloos werkt, zodat je met een gerust hart de weg op kunt! Om veilig auto te kunnen rijden heb je een auto nodig die goed functioneert en die betrouwbaar is.

Auto reparatie in Emmen is daarom erg belangrijk wanneer jij merkt dat er iets mis is. Of het nu gaat om een kleine auto reparatie in Emmen of een grote beurt, Autobedrijf Ferdy Snijders staa voor je klaar. Om jou te verzekeren van de kwaliteit van onze diensten geven we je altijd maar liefst 1 jaar garantie op onze auto reparatie in Emmen. Heb jij auto reparatie in Emmen nodig? Neem dan gelijk contact met op voor een afspraak!

Auto reparatie in Emmen met behoud van fabrieksgarantie

Bij Autobedrijf Ferdy Snijders krijg je auto reparatie in Emmen, terwijl je toch je fabrieksgarantie behoudt. Natuurlijk moet het dan wel gaan een nieuwe (of relatief nieuwe) auto waar je inderdaad nog fabrieksgarantie op hebt. Wij voeren de auto reparatie in Emmen uit op een wijze die in lijn is met de richtlijnen en specificaties van de autofabrikant.

Onze goedopgeleide monteurs beschikken over dezelfde kennis en expertise als de merkdealer, waardoor je bij auto reparatie in Emmen dezelfde kwaliteit mag verwachten. Onze slogan luidt dan ook: ‘het alternatief voor de merkdealer!’

Auto Onderhoud Plan

Een plotselinge auto reparatie in Emmen brengt toch altijd onverwachte kosten met zich mee. Ook voor auto’s geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Bij Autobedrijf Ferdy Snijders bieden we daarom een Auto Onderhoud Plan aan. Je betaalt maandelijks een laag tarief en houdt zo je onderhoudskosten onder controle. Zo kun je een hoop geld besparen op auto reparatie in Emmen!

Ons Auto Onderhoud Plan houdt in dat wij periodiek onderhoud en de APK op ons nemen. Ook krijg je de beschikking over Europa Pechhulp, mocht dat nodig zijn. Zo houdt je je auto het hele jaar in top conditie en ben je geen onnodige kosten kwijt aan auto reparatie in Emmen.

Vraag een offerte aan!

Ben jij op zoek naar auto reparatie in Emmen? Neem dan gelijk contact op met Autobedrijf Ferdy Snijders om een afspraak in te plannen! Je kunt onze werkplaats bereiken door te bellen naar 0591-312111, door een e-mail te sturen of door het contactformulier in te vullen. Wij stellen ook graag een nauwkeurige en geheel vrijblijvende offerte voor je op, zodat je precies weet waar je aan toe bent bij auto reparatie in Emmen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

 

Afspraak maken