Auto kopen in Emmen

Afspraak maken Beoordelingen Occasions

Op zoek naar een nieuwe auto

Wilt u een andere auto kopen, wellicht omdat uw huidige auto niet meer aan uw eisen voldoet of toe is aan vervanging? Een tweedehands auto kopen in Emmen doet u bij Autobedrijf Ferdy Snijders. Het aanbod van Autobedrijf Ferdy Snijders bevat nette, scherp geprijsde occasions met een goede kilometerstand. Al onze occasions voldoen aan hoge eisen op het gebied van kwaliteit en worden rijklaar inclusief BOVAG garantie afgeleverd. De prijs die u ziet op onze website is de prijs voor een compleet rijklare auto. Wilt u een occasion kopen in Emmen? Dan bent u bij Autobedrijf Ferdy Snijders aan het juiste adres.

Autobedrijf Ferdy Snijders heeft een ruim aanbod auto's te koop in Emmen

Tweedehands auto kopen in Emmen doet u bij Ferdy Snijders

Een tweedehands auto kopen in Emmen bij Autobedrijf Ferdy Snijders

Wilt u een gebruikte auto in Emmen kopen? Een tweedehands auto in Emmen kopen doet u bij Autobedrijf Ferdy Snijders. Het aanbod van Autobedrijf Ferdy Snijders bevat tweedehands auto in allerlei soorten, formaten en kleuren. Zo is er voor iedereen een passende auto verkrijgbaar. En mocht u de auto van uw dromen niet bij ons vinden, dan helpen wij u graag bij het zoeken. Autobedrijf Ferdy Snijders is een full service autobedrijf. Dat houdt in dat u bij ons niet alleen auto’s kunt kopen, maar dat wij ze ook voor u kunnen onderhouden en repareren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor hulp bij het kopen van een nieuwe auto of het afsluiten van een leasecontract. Wij denken graag met u mee en helpen u graag bij het vinden van een passende auto. Door te kiezen voor Autobedrijf Ferdy Snijders, kiest u voor persoonlijk contact, zekerheid en kwaliteit. Bezoek gerust eens onze garage om het aanbod te bekijken, onze ervaren en deskundige medewerkers adviseren je graag over de mogelijkheden.

Een occasion kopen uit ons eigen aanbod

Bent u op zoek naar een betrouwbare, nette occasion met een scherpe prijs? Dan bent u bij Autobedrijf Ferdy Snijders, autodealer in Emmen, aan het juiste adres. Het aanbod van ons autobedrijf bestaat uitsluitend uit nette occasions met een betrouwbare kilometerstand, een heldere onderhoudshistorie en een scherpe prijs. Bovendien vindt u in ons aanbod occasions van allerlei verschillende merken en carrosserieën. Zo hebben wij voor iedereen een passende tweedehands auto.
Occasions kopen in Emmen? Autobedrijf Ferdy Snijders heeft een ruim aanbod

Aflevering en garantie

Bij Autobedrijf Ferdy Snijders staan het leveren van goede kwaliteit en het bieden van een uitstekende service hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat u direct en zonder zorgen de weg op kunt. Daarom worden al onze occasions rijklaar en inclusief BOVAG garantie geleverd. Dit houdt in dat de prijs die u op de website ziet, de prijs is voor een rijklare auto. Door een eerlijke, betrouwbare all-in prijs te hanteren komt u niet voor onverwachtse kosten te staan en weet u direct waar u aan toe bent. Zo wordt tweedehands auto’s in Emmen kopen een fluitje van een cent.

Ons huidige aanbod


Een zoekopdracht plaatsen

Bevat ons aanbod occasions niet de auto die u zoekt? Dan kunt u ook bij ons terecht voor een zoekopdracht. Een zoekopdracht plaatsen houdt in dat wij voor u op zoek gaan naar een auto die aan uw wensen voldoet. Zo kunt u een specifiek model opgeven, maar ook een lijstje met specificaties waaraan uw nieuwe auto moet voldoen. Wij zoeken vervolgens één of meerdere auto’s die aan uw wensen en eisen voldoet en gaan met u in overleg. U beslist uiteindelijk of u één van de aanbevolen auto’s koopt, of dat we nog even verder zoeken. Door het vinden van een passende auto uit te besteden aan de experts van Autobedrijf Ferdy Snijders, koopt u zonder zorgen een tweedehands auto die helemaal bij u past.

Een nieuwe auto kopen in Emmen met behulp van Autobedrijf Ferdy Snijders

Wilt u een nieuwe auto kopen? Bij het kopen van een nieuwe auto komt veel kijken. Zo moet u bepalen welk merk en welk model auto u wilt kopen, met welke opties de auto moet worden uitgerust, welke kleur de auto moet krijgen en welke technische specificaties de auto moet krijgen. De grote hoeveelheid mogelijkheden zorgen er voor dat het lastig kan zijn om noodzakelijkheden van overbodige luxe te onderscheiden. Wilt u zeker weten dat u een nieuwe auto besteld die helemaal bij u past? Dan is het aan te raden om een onafhankelijke partij in de arm te nemen. Autobedrijf Ferdy Snijders helpt u graag met het bestellen van een nieuwe auto. Het is mogelijk om uw nieuwe auto via ons te bestellen, maar wij kunnen ook met u mee gaan naar de dealer. Meer weten over een nieuwe auto kopen met behulp van Autobedrijf Ferdy Snijders? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Een auto leasen? Schakel de hulp in van onze experts

Wilt u een auto leasen? Ook daarbij kunnen wij u helpen. Of u nou kiest voor het leasen van een auto bij een externe partij of het leasen van een auto bij of via Autobedrijf Ferdy Snijders, onze experts denken graag met je mee. Door bij het leasen van een auto de hulp in te schakelen van Autobedrijf Ferdy Snijders, autodealer in Emmen en omstreken, weet u zeker dat u niet te veel betaald en voorkomt u dat u verstrikt raakt in een web van kleine lettertjes. Wilt u een auto leasen? Wij helpen u graag bij het afsluiten van een goed contract.

Ons team

Het team van onze autobedrijf Ferdy Snijders in Emmen is ervaren en gedreven. Ze werken vol passie aan het onderhoud of de reparatie van uw auto. Ook wanneer u een auto wilt kopen staan wij 6 dagen per week voor u klaar.

Maak kennis met het team

Zakelijke partners

Ons autobedrijf werkt actief samen met lokale ondernemers. Wij verzorgen het onderhoud van het complete wagenpark van deze ondernemers. Hieronder treft u een kleine selectie van onze zakelijke klanten.

Ferdy Snijders: Autogarage in Emmen

Autobedrijf Ferdy Snijders is niet alleen hét adres voor nieuwe occasions in Emmen, u kunt ook bij ons terecht voor reparaties en onderhoud aan uw huidige auto. Zo kunt u bij ons een Auto Onderhoud Plan afsluiten, kunt u bij ons terecht voor problemen die onder de fabrieksgarantie vallen, kunnen wij uw auto APK keuren, voeren wij onderhoud aan leaseauto’s uit, hebben wij een eigen pechhulpdienst en kunt u ook met hybride en elektrische auto’s bij ons terecht. Het team van ons full-service autobedrijf bestaat uit ervaren, breed geschoolde monteurs met een passie voor auto’s. Onze monteurs zijn vakbekwaam, flexibel, denken met u mee en zorgen er elke keer weer voor dat u veilig de weg op kunt. Zo weet u zeker dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Door het onderhoud van uw auto uit te besteden aan Autobedrijf Ferdy Snijders wordt uw auto onderhouden in de meest verzorgde werkplaats van Nederland (verkozen door het vakblad AMT) en kunt u altijd veilig en onbezorgd op pad. De ervaren medewerkers van Autobedrijf Ferdy Snijders, uw autogarage in Emmen, zijn u graag van dienst.

Contact, informatie en advies

Wilt u een gebruikte auto kopen in Emmen uit het aanbod van Autobedrijf Ferdy Snijders, wilt u meer weten over ons bedrijf of bent u op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en denken graag met u mee.