Auto Kopen Emmen

Wil je een nieuwe auto kopen en ben je woonachtig in Emmen of omgeving? Met Autobedrijf Ferdy Snijders doe je scherp zaken. Bij ons heb je de keuze uit een ruim aanbod aan zowel nieuwe auto’s als occasions. Onze occasions zijn van hoge kwaliteit en worden vooraf altijd grondig door ons gecontroleerd. Wat betreft nieuwe auto’s zijn wij echt het alternatief voor de merkdealer. Je kunt bij ons namelijk nieuwe auto’s van alle courante merken kopen. Voor welke auto je ook kiest, bij Ferdy Snijders kies je voor zekerheid en kwaliteit. Bezoek gerust eens onze garage om het aanbod te bekijken, onze ervaren en deskundige medewerkers adviseren je graag over de mogelijkheden.

Als je een auto wilt kopen in omgeving Emmen zit je dus goed bij Autobedrijf Ferdy Snijders. Informeer gerust eens verder door vrijblijvend contact op te nemen via 0591-314144.

Occasions of nieuwe auto’s kopen in Emmen

Een auto kopen in Emmen waar je nog jarenlang rijplezier aan zal beleven doe je bij Autobedrijf Ferdy Snijders. Om zeker te weten dat de occasions die wij leveren aan onze kwaliteitseisen voldoen wordt deze altijd eerst goed door ons gecontroleerd. Bovendien ontvang je bij de aankoop van een occasion 6 maanden BOVAG garantie, alsmede een pas die je recht geeft op 10 jaar lang gratis APK-keuring.

Ook voor nieuwe auto’s ben je bij Autobedrijf Ferdy Snijders aan het juiste adres. Wij zijn leverancier van nieuwe auto’s van alle courante merken en daarmee een uitstekend alternatief voor merkdealers. Je ontvangt namelijk ook fabrieksgarantie en betaalt een zeer scherpe prijs voor de auto. Bij ons doe je pas echt zaken!

Uitgebreide dienstverlening

Autobedrijf Ferdy Snijders is een autogarage gevestigd in Emmen die is opgericht door Ferdy Snijders. Hier kun je vertrouwd een auto kopen, in een informele en dorpse sfeer, onder het genot van een lekker bakje versgezette koffie. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor allerlei andere diensten. Zo hebben wij de beschikking ove een Bovag gecertificeerde werkplaats die recent nog werd verkozen tot de meest verzorgde werkplaats van Nederland door het vakblad AMT. Wij bieden de volgende diensten aan. Daar rust altijd 1 jaar garantie op.

 • Auto onderhoud;
 • Reparatiewerkzaamheden;
 • Lease en lease onderhoud;
 • Auto verkoop (occasions en nieuw);
 • APK keuring;
 • Remmen service;
 • Distributieriemen en -kettingen;
 • Schokdempers;
 • Uitlaten;
 • Versnellingsbakservice;
 • Afleveringspaketten.

Informeer gerust eens verder

Voor meer informatie over het kopen van een auto bij Autobedrijf Ferdy Snijders in Emmen kun je vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0591-314144, of via het ons contactformulier op de website. Ook heten we je van harte welkom om ons autobedrijf aan de Robert Scottstraat 15 in Emmen zelf te bezoeken!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

 

Afspraak maken