Autobedrijf Ferdy Snijders, dé autodealer van Emmen en omgeving

Ben je uitgekeken op je auto? Vind je het wel weer eens tijd voor een nieuwe? Als je woonachtig bent in Emmen of omgeving ben je bij Autobedrijf Ferdy Snijders aan het juiste adres voor een mooie nieuwe auto. Wij zijn dé autodealer van Emmen en omgeving. Ons bedrijf is een autobedrijf in de breedste zin van het woord. Naast een breed aanbod aan zowel nieuwe als tweedehands auto’s (occasions) leveren we als autodealer in Emmen ook verschillende andere diensten. Zo kunnen we ook de APK verzorgen, alsmede regulier onderhoud of reparatiewerkzaamheden. Wij werken met eerlijke verkopers die weten waar ze over praten en ervaren monteurs die weten waar ze mee bezig zijn. Iedereen in zet zich elke dag voor de volle pond in, zodat jij met een glimlach weer naar huis kunt. Meer weten over wat we als autodealer in Emmen voor jou kunnen betekenen? Neem dan eens contact op om een afspraak te maken.

Wat kunnen we als autodealer te Emmen voor je betekenen?

Waarvoor je ook op zoek bent naar een autodealer in de omgeving van Emmen, wij kunnen je veder helpen. Vanuit onze moderne werkplaats met alle benodigde apparatuur zijn onze flexibele medewerkers in staat om jou allerlei diensten te leveren. Wij leveren een totaalservice, met altijd dat beetje extra. Ook ben je bij ons verzekerd van 1 jaar garante op onze dienstverlening. Je kunt bij ons onder meer terecht voor:

  • – Auto onderhoud;
  • – Reparatiewerkzaamheden;
  • – Lease en lease onderhoud;
  • – Auto verkoop (occasions en nieuw);
  • – APK keuring;
  • – Remmen service;
  • – Distributieriemen en -kettingen;
  • – Schokdempers;
  • – Uitlaten;
  • – Versnellingsbakservice.

Over Autobedrijf Ferdy Snijders

Autobedrijf Ferdy Snijders is een autodealer in Emmen van oprichter Ferdy Snijders. Een carrière als automonteur werd hem al in de wieg gelegd. Zijn vader was dat namelijk ook en had ook zijn eigen autobedrijf. Na het volgen van de opleiding tot automonteur en het opdoen van enkele jaren ervaring richtte Ferdy in 2009 zijn eigen autodealer in Emmen op. Vandaag de dag is Autobedrijf Ferdy Snijders een RDW en Bovag erkend autobedrijf met een dorps, toegankelijk en persoonlijk karakter. Recent werden wij ook door het vakblad AMT verkozen tot ‘meest verzorgde werkplaats van Nederland’!

Maak gelijk een afspraak!

Wil je een afspraak maken met onze autodealer in Emmen? Bel dan eens naar 0591-312111 voor onze werkplaats, of naar 0591-314144 voor autoverkoop. Ook bij vragen of opmerkingen helpen we je graag verder.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

 

Afspraak maken