Autodealer in Emmen

Kwaliteit occasions rijklaar geleverd tegen een scherpe prijs!

Autodealer in Emmen

Kwaliteit occasions rijklaar geleverd tegen een scherpe prijs!

Autodealer in Emmen

Kwaliteit occasions rijklaar geleverd tegen een scherpe prijs!

Afspraak maken Beoordelingen Occasions

Auto kopen bij de autodealer van Emmen

Uitgekeken op uw huidige auto en wilt u graag een nieuwe of tweedehands auto kopen? Dan bent u bij ons, de autodealer in Emmen aan het juiste adres. Met een ruim aanbod occasions en nieuwe auto’s heeft Ferdy Snijders altijd wel een geschikte auto voor u of uw gezin. Of u nu op zoek bent naar een ruime stationwagen, een stoere sportwagen of juist op zoek bent naar een degelijke sedan, bij de autohandelaar in Emmen vindt u wat u zoekt. Naast autodealer of autohandelaar, beschikken wij tevens over een ruime werkplaats en kunt u bij ons terecht voor reparaties of onderhoud aan de auto of camper.

Occasion aanbod


Afleverpakketten bij aankoop van een auto

Bij Autobedrijf Ferdy Snijders krijgt u altijd de scherpste prijs en de beste service. Bij ons als autodealer in Emmen koopt u een instapklare auto zonder extra kosten. Uw nieuwe aankoop wordt nagekeken volgens de BOVAG 40-punten-check. Tevens worden alle vloeistoffen gecontroleerd en bijgevuld en ontvangt u standaard minimaal 6 maanden APK. Naast dit standaard All-In-pakket kunt u tevens kiezen voor een aanvullend garantie- en onderhoudspakket bij de auto dealer van Emmen:

Als autodealer in Emmen heeft Autobedrijf Ferdy Snijders ruim aanbod auto's en occasions te koop in Emmen

Een nieuwe of tweedehands auto kopen doet u bij de autodealer in Emmen

BOVAG service bij aankoop van een auto

Ferdy Snijders, de auto dealer van Emmen, is een erkend BOVAG-autobedrijf. Dat betekent dat u kunt rekenen op uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast krijgt u de zekerheid van BOVAG Garantie. Met één van onze aanvullende pakketten kiest u voor extra zekerheid en ontvangt u drie tot zes maanden BOVAG Garantie. Wanneer er zich gebreken voordoen die op het moment van aanschaf niet zichtbaar waren, maar wel aanwezig, worden deze kosteloos hersteld. Deze autohandelaar in Emmen helpt u snel de weg op.

Een tweedehands auto kopen bij de ervaren autohandel in Emmen

Wanneer u bij ons, autodealer in Emmen, een tweedehands auto wilt kopen, zijn er verschillende dingen waar u even bij stil dient te staan. Welk model past het beste bij u? Wilt u een auto die rijdt op benzine of diesel of bent u juist op zoek naar een elektrische auto? Hoe wilt u de auto financieren? En ga zo maar door. Onze medewerkers begrijpen dat er veel op u af komt. Zij kunnen u hierin dan ook uitstekend adviseren. Bij onze autohandel in Emmen, kiest u namelijk niet alleen voor kwaliteit en betrouwbaarheid, maar zeker ook voor service. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan kunnen we u altijd een proefrit aanbieden. Zo ervaart u zelf de auto en kunt u kijken of deze u bevalt.

De autodealer in Emmen heeft een ruim aanbod nieuwe en tweedehands auto's te koop

Auto leasen

Bent u op zoek naar een leaseauto? Of wilt u een occasion leasen? Ook dan bent u bij onze autohandel in Emmen aan het juiste adres. Wij zijn niet merk-gebonden, maar bieden u juist auto’s aan van verschillende merken. Leasen kan de oplossing voor u zijn, wanneer u snel een nieuwe auto wilt, maar niet direct over de financiële middelen beschikt. De autodealer van Emmen begrijpt dat. Ook kan een auto leasen om andere redenen aantrekkelijk voor u zijn. Wij bieden u dan ook alle gangbare leasevormen en geven u graag een scherp aanbod. Wilt u meer advies over een auto leasen? Dan is dat uiteraard mogelijk. Onze medewerkers staan voor u klaar bij de autohandel van Emmen.

Het team van Ferdy Snijders

Ons team, de autodealer van Emmen, is gedreven en ervaren. Ze werken met passie aan uw auto. Ook wanneer u een auto wilt kopen bij deze autodealer, staan wij 6 dagen per week voor u klaar.

Maak kennis met het team

Overige diensten en service van de autodealer in Emmen

Ferdy Snijders is de betrouwbare autodealer in Emmen. Wij staan graag voor u klaar. Naast de inkoop of aankoop van nieuwe en gebruikte auto’s kunt u bij ons ook terecht voor reparatie en onderhoud. Onze uitgebreide werkplaats is daarnaast ook ingericht voor camperonderhoud en reparatie. Ook kunt u bij ons het Auto Onderhoud Plan afsluiten, helpen wij u bij problemen die onder fabrieksgarantie vallen en kunnen wij de jaarlijkse APK keuring voor u uitvoeren. Kom dan ook gerust een kijkje nemen bij de ervaren autohandelaar in Emmen.

Zakelijke partners

Ons autobedrijf werkt actief samen met lokale ondernemers. Zo verzorgen wij onder andere het onderhoud van het complete wagenpark van deze ondernemers. Hieronder treft u een kleine selectie van onze zakelijke klanten.

Over Autobedrijf Ferdy Snijders

Autobedrijf Ferdy Snijders is een autodealer in Emmen. Een carrière als automonteur werd Ferdy al in de wieg gelegd. Zijn oom en vader waren dat namelijk ook en hadden ook hun eigen autobedrijf. Na het volgen van de volledige opleiding tot autotechnicus en het opdoen van enkele jaren ervaring richtte Ferdy in 2009 zijn eigen autobedrijf in Emmen op. Vandaag de dag is Autobedrijf Ferdy Snijders een RDW en BOVAG erkend autobedrijf met een dorps, toegankelijk en persoonlijk karakter. Recent werden wij ook door het vakblad AMT verkozen tot ‘meest verzorgde werkplaats van Nederland’! Deze autohandelaar in Emmen helpt u dan ook graag op weg en staat voor u klaar.

Neem contact met ons op en maak vandaag nog een afspraak bij de ervaren auto handel in Emmen.