Occasions in Emmen gezocht?

Wil je een nieuwe auto kopen? Past een nieuwe auto niet binnen je budget en ben je daarom op zoek naar occasions in Emmen of omgeving? Dan ben je bij Autobedrijf Ferdy Snijders aan het juiste adres. Wij zijn een autogarage gevestigd in Emmen met een breed aanbod aan occasions. We verkopen diverse prachtige jong gebruikte auto’s, die door ons zorgvuldig zijn geselecteerd. Graag adviseren we je, onder het genot van een vers gezette bak koffie, over de ons aanbod en de verschillende mogelijkheden omtrent kopen of leasen.

Benieuwd naar ons aanbod en de mogelijkheden? Kijk dan eens rond op de website, of neem contact met ons op door te bellen naar 0591-314144. Graag zien we je verschijnen in onze autogarage te Emmen!

Naast occasions te Emmen ook nieuwe auto’s

Naast de verkoop van occasions in Emmen kun je ook bij ons terecht voor nieuwe auto’s van allerlei courante merken. Bij ons kun je terecht voor de scherpste deals, want wij garanderen zeer lage prijzen. Bij je aankoop ontvang je bij ons ook fabrieksgarantie. Ook voor andere diensten kun je bij ons terecht. Hierbij ontvang je altijd 1 jaar garantie. Onze dienstverlening bestaat verder uit:

  • Auto onderhoud;
  • Reparatiewerkzaamheden;
  • Lease en lease onderhoud;
  • APK keuring;
  • Remmen service;
  • Distributieriemen en -kettingen;
  • Schokdempers;
  • Uitlaten;
  • Versnellingsbakservice.

Over Autobedrijf Ferdy Snijders

Autobedrijf Ferdy Snijders is een autohandel waar je occasions in Emmen kunt kopen. De RDW en Bovag erkende autogarage is opgericht door Ferdy Snijders, die al van jongs af aan liefhebber van auto’s en autotechniek is. Ons bedrijf kenmerkt zich door ons toegankelijke en persoonlijke karakter. Zodra je binnenkomt voor een adviesgesprek staat een lekkere kop koffie al voor je klaar. Tijdens een fijn gesprek in een ongedwongen sfeer adviseren we je over de mogelijkheden die we je kunnen bieden. Wij helpen je graag met het maken van een goede keuze.

Neem gelijk contact op!

Wil je een occasion in Emmen of omgeving kopen? Maak je keuze uit het aanbod bij Autobedrijf Ferdy Snijders! Bekijk ons aanbod op de website, of neem vrijblijvend contact met ons op. Graag maken we een afspraak met je om je over de verschillende mogelijkheden te adviseren. Je kunt het contactformulier op de website invullen, of ons bellen op 0591-314144.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

 

Afspraak maken