Occasions in Emmen

Afspraak maken Beoordelingen Occasions

Op zoek naar occasions in Emmen

Bent u op zoek naar een andere auto? Is uw auto toe aan vervanging of voldoet deze niet meer aan uw eisen? Bekijk dan eens de occasions van Autobedrijf Ferdy Snijders. Ons aanbod occasions in Emmen is zeer uitgebreid met nette occasions tegen scherpe prijzen. Daarnaast voldoen ze aan hoge eisen op kwaliteitsgebied en worden rijklaar afgeleverd inclusief BOVAG garantie. Ook een occasion kopen in Emmen? Bekijk dan snel ons aanbod occasions.

Occasion aanbod in Emmen


Het aanbod van occasions in Emmen

Wanneer u op zoek bent naar een andere auto, kunt u terecht bij ons autobedrijf in Emmen. Het aanbod is enorm. Niet alleen vindt u occasions van veel verschillende merken in vele kleuren, uitvoeringen en formaten. Ook zijn onze occasions in Emmen scherp geprijsd en hebben ze een goede kilometerstand. U kunt er dus nog jaren mee vooruit. Staat er voor u geen geschikte auto tussen? Dan helpen wij u graag bij uw zoektocht. Wij denken graag met u mee en helpen met het vinden van een passende occasion. Naast het kopen van occasions, kunt u bij ons in Emmen ook terecht voor onderhoud en reparatie. Kiest u voor Autobedrijf Ferdy Snijders, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk en kunnen wij u dankzij onze vele jaren ervaring uitstekend adviseren bij uw keuze.

Op zoek naar nette occasions in Emmen met een goede kilometerstand? Bekijk dan het aanbod van Autobedrijf Ferdy Snijders

Het aanbod occasions in Emmen is zeer uitgebreid met nette occasions tegen scherpe prijzen

Aflevering en garantie

Uiteraard is het erg belangrijk dat de occasion in uitstekende staat wordt afgeleverd. Daarom zijn al onze occasions in Emmen All-in Rijklaar. Dat betekent dat ze onder andere worden gecontroleerd volgens de BOVAG 40-Punten Check. De auto wordt door onze vakkundige monteurs nagekeken en goed bevonden op 40 punten die BOVAG heeft vastgelegd. Zo wordt nagekeken of alle papieren, instructieboekjes en onderhoudsboekjes aanwezig en volledig zijn, worden de binnenkant en buitenkant uitvoerig gecheckt en wordt onder de motorkap gekeken of alles in orde is. Daarnaast worden alle vloeistoffen gecontroleerd en bijgevuld, heeft de occasion een APK van minimaal 6 maanden en wordt de auto schoon van binnen en buiten gewassen wanneer u deze op komt halen. Wilt u graag wat extra garantie? Dan kunt u tegen een meerprijs kiezen voor het Select of Premium afleverpakket.

Occasion of nieuwe auto kopen

Naast de verkoop van occasions in Emmen, kunt u bij ons ook terecht voor nieuwe auto’s. Autobedrijf Ferdy Snijders is geen merkdealer, wat betekent dat u bij ons terecht kunt voor alle merken. Het voordeel van een occasion is de prijs. Occasions zijn aanzienlijk goedkoper dan nieuwe auto’s. Een nieuwe auto daarentegen kunt u uitrusten met alle opties die u belangrijk vindt. Wilt u een nieuwe auto kopen? Dan helpen wij u graag. Het is mogelijk om bij ons die nieuwe auto te bestellen, maar we kunnen ook met u mee naar de dealer gaan. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Occasions kopen in Emmen? Het aanbod van Autobedrijf Ferdy Snijders is uitgebreid en goed geprijsd

Waarom een occasion kopen in Emmen bij Ferdy Snijders

Autobedrijf Freddy Snijders is een full-service autobedrijf. In onze autogarage in Emmen kunt u namelijk ook terecht voor het onderhoud en de reparatie van uw occasion. Uw auto is bij de ervaren monteurs van ons autobedrijf in goede handen. Wilt u zich geen zorgen hoeven te maken over de staat van uw occasion en wilt u er zeker van zij n dat uw auto in goed conditie is? Dan bieden wij u het Auto Onderhoud Plan aan. Hiermee bespaart u al snel € 300,- per jaar op onderhoudskosten. Met een laag vast maandtarief houdt u uw onderhoudskosten in de hand. Ook de Apk-keuring is inbegrepen.

BOVAG en RDW erkend autobedrijf

Autobedrijf Ferdy Snijders is de autodealer in Emmen met een groot aanbod occasions. Ons autobedrijf is een erkend BOVAG-autobedrijf. Dat betekent dat u bij ons kunt rekenen op uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Wilt u een auto kopen in Emmen? Dan wordt deze altijd afgeleverd na een goede controle aan de hand van de BOVAG checklist. Uiteraard kunt u ook voor extra garantie kiezen met één van de afleverpakketten. Uw auto wordt tevens voor minimaal 6 maanden APK gekeurd afgeleverd. Deze Apk-keuring kunnen wij zelf doen, omdat wij een RDW-erkend autobedrijf zijn. Zo bent u niet afhankelijk van derden en kunt u uw nieuwe occasion direct meenemen.

Occasion leasen in Emmen

Wilt u een occasion leasen uit ons uitgebreide aanbod? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij zijn een niet merk gebonden autobedrijf, wat betekent dat het leasen van occasions in Emmen altijd mogelijk is. U kunt bij ons terecht voor alle gangbare leasevormen tegen scherpe aanbiedingen. Meer weten over het leasen van occasions in Emmen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Ons team staat voor u klaar

Wanneer u op zoek bent naar een occasion in Emmen, helpt ons team u daar graag bij. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar.

Maak kennis met het team

Overige service en diensten

U kunt terecht bij ons wanneer u op zoek bent naar een occasion in Emmen. Daarnaast helpen wij u graag met de inkoop of aankoop van nieuwe auto’s en tweedehands auto’s. Ook bent u welkom in onze werkplaats waar we uw auto voorzien van het nodige onderhoud, de zomer- of wintercheck en eventuele reparaties. Onze werkplaats is tevens ingericht voor camperonderhoud en reparatie. Zo kunt u ook met uw camper onbezorgd op pad.

Zakelijke partners

Ook bedrijven en ondernemers kunnen bij ons autobedrijf terecht voor een occasion aanbod. Wij werken actief samen met lokale ondernemers en verzorgen het onderhoud van het complete wagenpark van deze ondernemers. Wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag naar de mogelijkheden.

Occasion in Emmen kopen? Even contact opnemen

Zit er wat voor u tussen in ons aanbod van occasions in Emmen? Aarzel dan niet en kom even langs bij ons autobedrijf. Wilt u meer informatie over deze occasion? Neem dan contact met ons op en stel uw vraag. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier