Autogarage in Emmen

Afspraak maken Beoordelingen Occasions

Met uw auto naar de garage in Emmen

Bent u op zoek naar een autogarage in Emmen? Dan bent u bij Ferdy Snijders, auto garage in Emmen, aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor allerlei diensten op het gebied van auto’s en autotechniek. Heeft uw auto onderhoud nodig of moet er iets gerepareerd worden? Nadert de datum voor de APK? Of bent u op zoek naar een nieuwe auto? Voor al deze zaken en meer kun je terecht bij onze autogarage in Emmen. Ons ervaren en enthousiaste team van professionals is u graag van dienst.

Winterbanden of zomerbanden? Bij onze autogarage in Emmen kunt u terecht voor een bandenwissel
Auto laten repareren doet u bij onze autogarage in Emmen

Ferdy Snijders: Autogarage in Emmen en omstreken

Ferdy Snijders, auto garage in Emmen en omstreken is al meer dan 10 jaar een expert op het gebied van auto’s en autotechniek. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparaties aan gewone auto’s, elektrische auto’s en hybride auto’s. Heeft u een leaseauto en bent u op zoek naar een garage voor het onderhoud van uw auto? Ook dan kunt u bij Autobedrijf Ferdy Snijders terecht. Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Naast autogarage in Emmen is Ferdy Snijders ook autodealer. Ons steeds wisselende aanbod bestaat uit nette occasions die tegen een scherpe prijs worden aangeboden. Bij sommige occasions is het bovendien mogelijk om ze te kopen met behulp van een financial lease plan. Zo is een mooie auto voor iedereen bereikbaar.

Bij Ferdy Snijders staan persoonlijke aandacht en het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom houden wij de lijnen kort en denken we graag met u mee. Heeft u vragen over uw huidige auto, denkt u dat uw auto een mankement heeft of bent u op ziek naar een nieuwe of tweedehands auto en heeft u daar hulp bij nodig? Ferdy Snijders is denkt graag met u mee.


De werkplaats

De ruime werkplaats van Ferdy Snijders, autogarage in Emmen, is uitgerust met de modernste apparatuur. Hierdoor kunnen wij in onze werkplaats alle soorten auto’s onderhouden en eventueel repareren. In onze werkplaats is een ervaren en vakkundig team van monteurs werkzaam. Zij zetten zich voor 100% in om mankementen aan uw auto op te sporen en te repareren, zodat u altijd veilig de weg op gaat. Onze werknemers zijn flexibel, breed geschoold en multi-inzetbaar, waardoor ze jou op allerlei gebieden van dienst kunnen zijn. Bij Autobedrijf Ferdy Snijders kun je terecht voor het totaalpakket. Zo blijft het onderhoud van uw auto op één adres.
Onze werkplaats in de autogarage is uitgebreid met vele technische snufjes

Auto onderhoud in Emmen

Wilt u uw auto laten onderhouden in Emmen en bent u op zoek naar een goede, betrouwbare garage? Dan bent u bij Ferdy Snijders aan het juiste adres. Uw auto is bij de ervaren monteurs van Autogarage Ferdy Snijders in goede handen. Van een kleine beurt tot een grote beurt en van winteronderhoud tot de vakantiecheck, onze monteurs voeren alle vormen van onderhoud graag voor u uit. Heeft u vragen over de staat van uw auto of wilt u graag vooraf op de hoogte worden gebracht als er een duurdere reparatie aan uw auto moet worden uitgevoerd? De monteurs in onze autogarage in Emmen denken graag met u mee.

APK-keuring in Emmen laten uitvoeren

Moet uw auto binnenkort APK-gekeurd worden? Ook voor de APK-keuring van uw auto kunt u bij Autobedrijf Ferdy Snijders terecht. Ferdy Snijders is een door de RDW erkend keuringsstation. Alle APK-keuringen worden uitgevoerd in onze eigen werkplaats, door onze eigen monteurs. Zo weet u zeker dat uw auto in goede handen is. Wilt u zich geen zorgen hoeven maken over de staat van uw auto en altijd zeker weten dat uw auto in goede conditie is? Dan kunt u bij ons een Auto Onderhoud Plan afsluiten. Dit houdt in dat wij tegen een laag maandelijks tarief het onderhoud van uw auto op ons nemen. De APK-keuring zit bij dit plan inbegrepen.
Voor een APK keuring van uw auto bent u bij onze autogarage in Emmen aan het juiste adres

Onderhoud aan leaseauto’s

Heeft u een leaseauto en bent u op zoek naar een betrouwbare garage waar u het onderhoud van uw leaseauto kunt laten uitvoeren? Dan bent u bij Ferdy Snijders, auto garage in Emmen, aan het juiste adres. Ferdy Snijders heeft het BOVAG Lease Service Center keurmerk en is door diverse leasemaatschappijen gecertificeerd als erkend adres voor al het onderhoud aan uw leaseauto. Onze monteurs werken snel, deskundig en servicegericht. Zo zorgen wij er niet alleen voor dat uw auto weer snel beschikbaar is, maar kunt u ook gebruik maken van een vervangende auto uit het A-, B- of C-segment. Hierdoor kunnen uw zakelijke afspraken gewoon doorgaan. Door het onderhoud van en eventuele reparaties aan uw leaseauto uit te besteden aan Autobedrijf Ferdy Snijders weet u zeker dat u altijd veilig de weg op gaat. Wij zijn u graag van dienst.

Onderhoud aan elektrische en/of hybride auto’s

Elektrische en hybride auto’s vormen de toekomst. Dergelijke auto’s vergen echter een andere manier van onderhoud dan benzineauto’s en dieselauto’s. De monteurs van Ferdy Snijders zijn bekwaam om het onderhoud aan uw elektrische of hybride auto uit te voeren. Daarnaast kunt u bij hen terecht met vragen over uw hybride of elektrische auto. Het onderhoud van uw elektrische of hybride auto is bij Autobedrijf Ferdy Snijders in goede handen.

Auto laten repareren in Emmen

Vertoont uw auto onverwachts een mankement en bent u op zoek naar een ervaren en vakkundige autogarage in Emmen die uw auto voor u kan repareren? Ferdy Snijders is dé auto garage in Emmen voor autoreparaties. Van kleine reparaties, zoals het vervangen van een aantal lampjes of een bougie, tot grote reparaties, onze monteurs draaien hun hand er niet voor om. Vertoont uw auto al langere tijd een mankement waarvan de herkomst niet helemaal duidelijk is? Ook dan kunt u bij ons terecht. Onze monteurs gaan tot het uiterste om uw auto te repareren.

Garantie

Bij Ferdy Snijders krijgt u op elke werkplaatsreparatie standaard 1 jaar garantie. Hierdoor kunt u altijd bij ons terugkomen, mocht er iets zijn misgegaan. Naast onze eigen garantie kunt u ook bij ons terecht voor de fabrieksgarantie van een (relatief) nieuwe auto. Onze monteurs volgen alle moderne trainingen via Bosch, AutoNiveau en Innovam. Hierdoor beschikken onze hooggekwalificeerde specialisten over dezelfde technische specificaties en kennis als de merkdealer en bent u bij Autobedrijf Ferdy Snijders verzekerd van dezelfde kwaliteit en garantie als bij de merkdealer.

Bij Autogarage Ferdy Snijders in Emmen bent u verzekerd van BOVAG garantie

Pechhulp door uw eigen autogarage in Emmen

Niets is vervelender dan aan de kant van de weg staan met pech. Helaas overkomt het iedereen wel een keer. Wanneer je aan de kant van de weg komt te staan is het belangrijk dat je beschikt over een betrouwbare, bekwame en professionele pechhulpdienst. Ferdy Snijders beschikt over een eigen pechhulpdienst. Staat u met pech aan de kant van de weg? Dan kunt u dankzij onze BOVAG pechhulp rekenen op professionele hulp. Zo weet u zeker dat uw auto in goede handen is. Wilt u pechhulp op maat afsluiten bij Autobedrijf Ferdy Snijders? U kunt bij ons kiezen uit twee verschillende abonnementen. Beide abonnementen hebben een Europadekking, zodat u over in Europa beschikt over betrouwbare pechhulp. Heeft u vragen over onze pechhulp? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Een auto kopen bij uw autogarage in Emmen

Bent u op zoek naar een andere auto, wellicht omdat uw huidige auto niet meer aan uw eisen voldoet of omdat er grotere technische problemen aan dreigen te komen in de toekomst? Ferdy Snijders is niet alleen een erkende auto garage in Emmen, wij zijn ook een autodealer. Ons aanbod bestaat uit frisse, nette en jonge occasions met een goede kilometerstand en een scherpe prijs. Bevat ons aanbod niet de auto die u zoekt? Dan kunt u uiteraard ook altijd een zoekopdracht indienen. Een zoekopdracht indienen houdt in dat wij voor u op zoek gaan naar de perfecte auto. Door het vinden van een geschikte auto uit te besteden aan de experts van uw autodealer in Emmen, Autobedrijf Ferdy Snijders, hoeft u zelf niet op zoek naar een passende auto en weet u zeker dat uw nieuwe auto technisch in goede staat is. Wilt u een auto kopen in Emmen bij Ferdy Snijders of wilt u een zoekopdracht indienen? Wij zijn u graag van dienst.

Een gedreven team in Emmen

Het team van onze autogarage in Emmen is gedreven en vol passie. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar om uw auto of camper te onderhouden en repareren. Ons team beschikt over vakbekwame mensen met jarenlange ervaring.

Maak kennis met het team

Zakelijke partners

Ons autobedrijf werkt actief samen met lokale ondernemers. Onze autogarage in Emmen verzorgt het onderhoud van het complete wagenpark van deze ondernemers. Hieronder treft u een kleine selectie van onze zakelijke klanten.

Contact, informatie en advies

Bent u op zoek naar een professionele, vakbekwame, betrouwbare autogarage in Emmen? Dan bent u bij Autobedrijf Ferdy Snijders aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparaties van allerlei soorten auto’s. Uw auto is in goede handen bij onze ervaren en breed geschoolde monteurs. Heeft u vragen over uw auto, wilt u meer weten over ons bedrijf of wilt u uw auto bij ons in onderhoud plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.