Autogarage in Klazienaveen

Afspraak maken Beoordelingen Occasions

Allround auto garage in Klazienaveen

Op zoek naar een betrouwbare en allround auto garage bij u in de omgeving? Dan bent u bij Autobedrijf Ferdy Snijders aan het juiste adres. Onze auto garage in Klazienaveen en omgeving kan u helpen met alle diensten op het gebied van auto’s en autotechniek. Onze ervaren automonteurs hebben voldoende kennis en expertise om met iedere auto overweg te kunnen en zijn u graag van dienst.

Onze auto garage in Klazienaveen staat klaar voor alle reparaties van uw auto
Uw auto laten repareren doet u bij uw auto garage in Klazienaveen

Autobedrijf Ferdy Snijders, uw auto garage in Klazienaveen

 

Ferdy Snijders is al ruim 10 jaar actief als auto garage in Klazienaveen en omstreken. Wij zijn expert op het gebied van auto’s en autotechniek, waardoor wij u uitstekend van dienst kunnen zijn met alles rondom uw occasion. Of het nu om een reparatie van uw auto gaat, om periodiek onderhoud of om het kopen van een nieuwe auto, wij staan voor u klaar.

Persoonlijke aandacht en het leveren van kwaliteit zijn voor ons erg belangrijk. Daarom doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. We houden de lijntjes kort en denken op verschillende vlakken met u mee. Heeft u vragen over onze diensten, over uw eigen auto of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.


Onze werkplaats

Onze autogarage in Klazienaveen beschikt over een ruime werkplaats. Hier hebben wij de modernste apparatuur om alle soorten auto’s te kunnen onderhouden en repareren. In onze werkplaats zijn monteurs werkzaam met kennis en expertise in het vak. Zij zullen er alles aan doen om het onderhoud aan uw auto zo goed mogelijk uit te voeren en eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen. De monteurs zijn flexibel opgeleid en daardoor breed inzetbaar. U kunt voor al uw reparatie en onderhoudsklussen bij ons autobedrijf terecht.

Auto onderhoud

Het onderhouden van uw auto is erg belangrijk voor de levensduur en kwaliteit van de auto. Wilt u het onderhoud uit handen geven aan een vaste garage in Klazienaveen of omgeving, dan bent u bij Ferdy Snijders aan het juiste adres. Bij ons weet u zeker dat uw auto in goede handen is, of dat nu voor een kleine beurt, een grote beurt of voor een andere onderhoudsbeurt is. Onze monteurs houden u goed op de hoogte en denken met u mee.

Onze autogarage in Klazienaveen voorziet uw auto van het juiste onderhoud

APK-keuring

Is uw auto weer toe aan de jaarlijkse APK-keuring? Dan kunt u deze uit laten voeren door onze autogarage in Klazienaveen. Wij zijn door de RDW erkend als keuringsstation en uw keuring wordt uitgevoerd door onze eigen monteurs en op de eigen werkplaats. Hierdoor weet u zeker dat uw auto in goede handen is.

Leaseauto onderhoud

Heeft u een leaseauto en wilt u het onderhoud uitbesteden aan een professionele autogarage bij u in de buurt? Ferdy Snijders heeft veel ervaring met het onderhoud van leaseauto’s en is daarom de uitstekende onderhoudspartner voor uw leaseauto. Wij zorgen ervoor dat het onderhoud snel en deskundig wordt uitgevoerd zodat u uw auto snel weer terug heeft. Tijdens het onderhoud bieden wij de mogelijkheid om
gebruik te maken van een vervangende auto uit het A-, B- of C- segment. Door uw onderhoud bij ons uit te besteden weet u zeker dat u veilig de weg op kunt.

Onderhoud aan elektrische/ hybride auto’s

Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische of hybride auto. Dit type auto vraagt om een andere manier van onderhoud dan auto’s op benzine of diesel. Als vakkundige autogarage in Klazienaveen blijven wij voortdurend op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij het onderhoud van uw hybride of elektrische auto met gemak uitvoeren. Ook voor vragen over uw hybride of elektrische auto kunt u bij ons terecht.

Auto reparatie

Is er iets kapot gegaan in uw auto en bent u op zoek naar een garage om dit te laten maken? Bij Ferdy Snijders helpen wij u graag. Of het nu om het vervangen van uw lampen gaat of om een grotere reparatie, onze monteurs zoeken het probleem voor u uit en lossen het zo snel mogelijk weer op. Hierdoor kunt u snel weer op pad met uw auto.

Garantie

Wanneer u uw auto naar onze autogarage in Klazienaveen brengt, dan krijgt u standaard 1 jaar garantie op de reparatie. Mocht er dus onverhoopt toch iets mis zijn gegaan tijdens de reparatie, waardoor het probleem niet is verholpen, dan kunt u altijd terugkomen. Ook voor problemen die vallen onder fabrieksgarantie kunt u bij ons terecht. Onze monteurs beschikken over de juiste kennis en ervaring, waardoor wij dezelfde kwaliteit kunnen garanderen als bij de merkdealer.

Op alle reparaties bij onze auto garage in Klazienaveen krijgt u standaard 1 jaar garantie

Betrouwbare, bekwame en professionele pechhulpdienst

Iedereen krijgt er helaas wel eens mee te maken, u staat aan de weg met autopech. Dat is natuurlijk erg vervelend, maar gelukkig ook snel weer opgelost dankzij de pechhulpdienst van Autobedrijf Ferdy Snijders. Dankzij onze BOVAG pechhulp kunt u te allen tijde met een gerust hart op pad. Wanneer u langs de weg komt te staan, schieten wij u namelijk snel te hulp. Ook voor pechhulp op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u kiezen uit twee verschillende abonnementen, beide met Europadekking. Heeft u vragen over onze pechhulpdienst of wilt u een BOVAG pechhulp abonnement bij ons afsluiten? Neem dan gerust contact met ons op.

Een auto kopen bij uw auto garage in Klazienaveen

Ook wanneer u op zoek bent naar een nieuwe auto bent u bij Ferdy Snijders, auto garage in Klazienaveen, aan het juiste adres. Wij zijn niet alleen een garage in Klazienaveen en omgeving, maar ook autodealer. Bij onze autogarage in Emmen vindt u dan ook verschillende occasions. Deze occasions zijn in
topconditie en hebben een goede kilometerstand, evenals een scherpe prijs. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een nieuwe auto die voldoet aan al uw wensen, u moet er immers weer jaren veilig en fijn in kunnen rijden. Ook als uw droomauto er niet tussen staat, kijken wij graag samen wat de mogelijkheden zijn. U kunt dan een zoekopdracht bij ons indienen, waarna wij voor u op zoek kunnen gaan naar een geschikte auto. Door een auto te kopen bij Ferdy Snijders weet u zeker dat uw nieuwe auto precies bij u past en technisch in goede staat is. Een nieuwe auto kopen? Bekijk hieronder vast een gedeelte van ons aanbod.

Een gedreven team in Emmen

Het team van onze autogarage in Emmen is gedreven en vol passie. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar om uw auto of camper te onderhouden en repareren. Ons team beschikt over vakbekwame mensen met jarenlange ervaring.

Maak kennis met het team

Zakelijke partners

Ons autobedrijf werkt actief samen met lokale ondernemers. Onze autogarage in Klazienaveen verzorgt het onderhoud van het complete wagenpark van deze ondernemers. Hieronder treft u een kleine selectie van onze zakelijke klanten.

Meer informatie

Bij onze autogarage in Klazienaveen is uw auto altijd in goede handen. De ervaren en breed geschoolde monteurs zorgen ervoor dat uw (toekomstige) auto de juiste zorg ontvangt wat onderhoud en reparatie betreft en levert uw auto weer kant en klaar af. Heeft u vragen over onze diensten, over ons bedrijf of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.