Historie

Het alternatief
voor de merkdealer

Autobedrijf Ferdy Snijders is begonnen op 15 juni 2009. Van droom naar werkelijkheid! Dagelijks werken onze professionals met veel passie in ons bedrijf.

 • Professionele service
 • Binnen 24 uur een afspraak
 • Voordelige tarieven
Ferdy Snijders

Van droom naar werkelijkheid

Al in Ferdy’s jongste jaren runde vader Jan Snijders samen met een oom van Ferdy “Autobedrijf Gebroeders Snijders” in Zwartemeer. Daar hing Ferdy regelmatig als kleine jongen rond en hielp daar een beetje met opruimen.

Al snel groeide Ferdy zijn interesse voor de autotechniek en werd het vak van monteur Ferdy met de paplepel ingegoten. De keuze voor de opleiding autotechniek lag dan ook voor de hand. Na het afronden van deze opleiding ging Ferdy Snijders bij diverse autobedrijven aan de slag. In juni 2009 vond hij het tijd om voor zichzelf te beginnen.

Vanwege de groeiende klantenkring werd er besloten voor een uitbreiding van de werkplaats. Om dezelfde reden besloot Ferdy in 2012 zijn pand te verbouwen. Een complete make-over van het pand en een update van alle apparatuur was het fraaie gevolg. In het moderne, vernieuwde onderkomen werd ook plaats geboden aan het onderhoud van bedrijfswagens en campers. In juni 2024 vond ook weer een grote verbouwing plaats waarbij de receptie volledig is vernieuwd voor meer ruimte en heeft de werkplaats een complete make-over gekregen.

Ondanks de groei van het bedrijf is Autobedrijf Ferdy Snijders nog altijd even toegankelijk en persoonlijk. De ongedwongen sfeer en het dorpse karakter zijn absoluut bewaard gebleven. Een fijn gesprek bij een lekkere kop koffie: voor Ferdy Snijders heel gewoon. Want klanten die weer vertrekken met een glimlach, dat is voor Ferdy wat telt.

Contact opnemen

Zakelijke samenwerkingen

Ons autobedrijf werkt actief samen met veel lokale en landelijke bedrijven. Zo verzorgen wij onder andere het onderhoud van het complete wagenpark van deze ondernemers. Hieronder treft u een kleine selectie van onze zakelijke klanten.

Neem contact met ons
op voor meer vragen

Ferdy Snijders is een autobedrijf dat sinds 2009 bestaat in Emmen. Ferdy Snijders is zelf het aanspreekpunt van het bedrijf en is veelal achter de service balie te vinden. Hij geeft met 20 jaar werkplaatservaring altijd een eerlijk en goed advies over de auto.

  Naam*
  Telefoonnummer
  E-mailadres*
  Wat is uw vraag*

  ×