Historie

Al in Ferdy’s jongste jaren runde vader Jan Snijders samen met een oom van Ferdy “Autobedrijf Gebroeders Snijders” in Zwartemeer. Daar hing Ferdy regelmatig als kleine jongen rond en hielp daar een beetje met opruimen. Zo groeide al snel zijn interesse voor de autotechniek en werd het vak van monteur Ferdy met de paplepel ingegoten.
De keuze voor de opleiding autotechniek lag dan ook voor de hand. Na het afronden van deze opleiding ging Ferdy Snijders bij diverse autobedrijven aan de slag.
In juni 2009 vond hij het tijd om voor zichzelf te beginnen.

Vanwege de groeiende klantenkring werd er besloten voor een uitbreiding van de werkplaats. Om dezelfde reden besloot Ferdy in 2012 zijn pand te verbouwen. Een complete make-over van het pand en een update van alle apparatuur was het fraaie gevolg. In het moderne, vernieuwde onderkomen werd ook plaats geboden aan het onderhoud van bedrijfswagens en campers.

Ondanks de groei van het bedrijf is Autobedrijf Ferdy Snijders nog altijd even toegankelijk en persoonlijk. De ongedwongen sfeer en het dorpse karakter zijn absoluut bewaard gebleven. Een fijn gesprek bij een lekkere kop koffie: voor Ferdy Snijders heel gewoon. Want klanten die weer vertrekken met een glimlach, dat is voor Ferdy wat telt.

De start van het bedrijf in 2009. Op de foto van links naar rechts:
Arnold Schnoing (APS Autoparts), Ferdy Snijders, Jan Snijders en Jan Reinders.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

 

Afspraak maken