Auto Service Emmen

Afspraak maken Beoordelingen Occasions

Uitstekende autoservice in Emmen en omgeving

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf met uitstekende autoservice in Emmen en omgeving? Dan staat Autobedrijf Ferdy Snijders voor u klaar. Ons autobedrijf is gevestigd in Emmen en is u graag van dienst. Wij bieden een uitstekende auto service en u kunt bij ons dan ook terecht voor verschillende diensten, van onderhoud en reparatiewerkzaamheden tot APK en het uitlezen van storingen. Ook bieden wij diverse occasions aan en kunt u bij ons nieuwe auto’s kopen of leasen.

Autobedrijf Ferdy Snijders biedt een uitstekende autoservice in Emmen

U kunt terecht voor verschillende diensten bij onze autoservice in Emmen

Totale auto service voor omgeving Emmen

Ons autobedrijf in Emmen staat bekend om de uitstekende service. In onze uitgebreide werkplaats helpen we u graag met het onderhoud of de reparatie van uw auto. Ook kunnen wij u uitstekend adviseren bij de aankoop van een auto. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen bieden we 1 jaar garantie aan op alle werkzaamheden die we voor u verrichten.
U kunt bij ons onder meer terecht voor de volgende diensten:

Nét even wat extra service bij Ferdy Snijders

Naast alle standaard auto service, kunnen wij u net even wat extra’s bieden. Zo kunt u rekenen op gratis vervangend vervoer, wanneer uw auto gerepareerd wordt. Ook bieden wij u Pechhulp aan, zodat u ook tijdens pech langs de weg op ons kunt rekenen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het Auto Onderhoud Plan, waarbij u de autokosten mooi laag houdt. Deze auto service in Emmen zorgt ervoor dat u met een goed gevoel de weg op gaat.

Vervangend vervoer

Een stukje auto service dat wij bieden, is het vervangend vervoer. Wij hechten waarde aan uw mobiliteit en daarom heeft u bij ons dan ook altijd vervangend vervoer. Deze kunnen wij u vaak gratis aanbieden, zodat u tijdens de reparatie van uw auto gewoon de weg op kunt. Vraag naar de mogelijkheden wanneer u een afspraak voor reparatie of onderhoud inplant.

Auto Onderhoud Plan

Bent u op zoek naar autoservice in Emmen, dan vindt u dat bij Ferdy Snijders, met onder andere het Auto Onderhoud Plan. Dankzij deze service bespaart u al snel € 300,- per jaar op uw autokosten. Vanaf € 17,50 per maand zijn de zomer- en wintercheck inbegrepen inclusief grote en kleine beurten, wordt defecte exterieurverlichting kosteloos vervangen en vloeistoffen kosteloos bijgevuld. Daarnaast krijgt u van ons bericht wanneer uw auto toe is aan een APK of onderhoudsbeurt en kunt u het hele jaar rekenen op Europese pechhulp met haal- en brengservice. U voorkomt op deze manier achterstallig onderhoud en kunt rekenen op professionele onderhoudsbeurten. Wilt u meer weten over deze extra autoservice in Emmen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.

Pechhulp service

Niets is zo vervelend als pech onderweg. Wanneer u langs de kant van de weg staat, is het erg aangenaam dat de professionals van uw vertrouwde autogarage in Emmen u komen helpen. Met onze eigen pechhulp service, kunt u rekenen op de vertrouwde BOVAG-kwaliteit, ook langs de kant van de weg. Deze autoservice in Emmen kost u in combinatie met jaarlijks onderhoud slechts € 35,- per jaar. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

1 jaar garantie op werkplaatsreparaties

Auto service vinden wij erg belangrijk. Zeker wanneer we een reparaties aan uw auto hebben uitgevoerd. U wilt immers niet met dezelfde klacht een maand later weer op de stoep staan. Daarom heeft u maar liefst 1 jaar garantie op onze werkplaatsreparaties. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op een scherp tarief en een professionele autoservice in Emmen. Wij helpen u immers graag weer de weg op!

Een auto kopen bij de autoservice in Emmen

Ook wanneer u op zoek bent naar een auto, kunt u bij ons terecht. Wij hebben een ruim aanbod occasions, maar ook nieuwe auto’s kunt u bij ons kopen. Wilt u een auto kopen in Emmen, kom dan gerust even langs. Wij vinden het belangrijk dat u snel en zorgeloos de weg op kunt. Al onze auto’s zijn dan ook rijklaar. Deze auto service bieden wij u zonder extra kosten aan. Wenst u daarnaast nog meer service? Dan bieden wij u verschillende afleverpakketten aan. Bekijk rustig het aanbod en staat er momenteel niets voor u tussen, geef dan uw wensen door. Wij gaan voor u op zoek naar een passende auto.


De auto APK laten keuren: auto service in Emmen

Heeft uw auto binnenkort een Apk-keuring nodig? Dan kunt u hiervoor terecht bij Ferdy Snijders. Ons autobedrijf is een RDW-erkend keuringsstation en de keuringen worden uitgevoerd in onze eigen werkplaats. Een extra service van ons autobedrijf is de APK-pas. Met deze pas heeft u 10 jaar lang recht op een gratis Apk-keuring (inclusief RDW afmeldkosten). U ontvangt deze pas gratis bij aankoop van een occasion uit ons aanbod.

Het team voor de beste auto service

In Emmen staat ons team voor u klaar om u de beste autoservice te verlenen. Er wordt met passie aan uw auto gewerkt en ook voor aankoopadvies staat het team voor u klaar.

Maak kennis met het team

Autobedrijf Ferdy Snijders voor de beste auto service in Emmen

Persoonlijke aandacht vinden wij bij Autobedrijf Ferdy Snijders heel normaal. U merkt het direct wanneer u binnenkomt. Een toegankelijke, informele sfeer en warme koffie die al voor u klaarstaat. Precies het dorpse karakter en dat beetje extra service dat Ferdy Snijders voor ogen had, toen hij in 2009 zijn eigen auto service in Emmen oprichtte. De liefde voor auto’s heeft hij van kinds af aan al meegekregen. Vader Jan had namelijk ook een eigen autobedrijf. Een carrière als automonteur lag voor Ferdy dan ook in het verschiet. Met een BOVAG erkende werkplaats, welke recent werd verkozen tot de meest verzorgde werkplaats van heel Nederland door het vakblad AMT, wordt uw auto met zorg behandeld.

Zakelijke partners

Ons autobedrijf werkt actief samen met lokale ondernemers. Deze auto service in Emmen is een extra service naar de lokale ondernemers. Wij verzorgen het onderhoud van het complete wagenpark van deze ondernemers. Hieronder treft u een kleine selectie van onze zakelijke klanten.

Neem contact op en ervaar zelf onze auto service

Neem voor meer informatie over onze auto service in Emmen contact met ons op. Graag maken we een afspraak met u. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0591-312111 (werkplaats) of 0591-314144 (autoverkoop). Natuurlijk kunt u ook een bericht sturen via het online contactformulier. Of kom gewoon onze autogarage aan de Robert Scottstraat 15 in Emmen even binnenwandelen.

Contactformulier