Autobanden Service in Emmen

Afspraak maken Beoordelingen Occasions

Op zoek naar autobanden in Emmen

Ben jij op zoek naar autobanden in Emmen of omgeving? Of wilt u uw autobanden verwisselen voor het komende seizoen? Dan zit je goed bij Autobedrijf Ferdy Snijders. Wij bieden een uitstekende autobanden service in Emmen en zijn leverancier van diverse soorten banden, zowel zomerbanden. Winterbanden als all-season banden. Uiteraard gaat u niet naar huis, voor deze banden deskundig gemonteerd zijn. Ook voor de winterbandenwissel of zomerbandenwissel staan wij voor je klaar. Eventueel kunnen wij de autobanden ook voor je opslaan.

Voor een bandenwissel, reparatie aan uw autobanden of nieuwe autobaden, kunt u terecht bij onze autobanden service in Emmen

Bij Ferdy Snijders heeft u de mogelijkheid uw autobanden in Emmen op te slaan

Autobanden kopen bij Autobedrijf Ferdy Snijders

Wanneer u uw auto bij ons brengt voor een APK-keuring of onderhoudsbeurt, wordt deze grondig nagekeken. Wanneer tijdens de keuring of beurt blijkt dat de autobanden niet meer aan de minimum eisen voldoen, laten wij u dat uiteraard weten. In dat geval kunt u bij onze autobanden service in Emmen terecht. Wij hebben namelijk verschillende autobanden op voorraad beschikbaar, maar kunnen ook nieuwe autobanden voor u inkopen. U kunt bij ons terecht voor zomerbanden, winterbanden en de vier-seizoenenbanden. Uiteraard monteren we de autobanden direct onder de auto, indien gewenst.

Zomerbanden

Rond april wordt het tijd om de zomerbanden onder de auto te plaatsen. Deze autobanden zijn speciaal ontworpen voor warmere weersomstandigheden. Het rubbermengsel en profiel van de band, zorgen ervoor dat de zomerbanden ook bij hoge temperaturen hun vorm behouden en daarmee stabiel op de weg liggen en voldoende grip hebben. Wilt u uw autobanden wisselen naar zomerbanden? Dan kunt u terecht bij onze autogarage in Emmen. In onze ruime werkplaats helpen wij u graag met de bandenwissel. Nog geen zomerbanden? Wij bieden een uitstekende auto bandenservice in Emmen en gaan op zoek naar geschikte zomerbanden voor uw auto.

Winterbanden

Bij temperaturen onder de 7°C is het verstandig de autobanden om te wisselen naar winterbanden. Hiervoor kunt u terecht bij onze autobanden service in Emmen. Winterbanden zorgen ervoor dat uw auto beter op de weg ligt bij koudere temperaturen. De remweg van zomerbanden is op een glad wegdek een keer zo lang, als die van winterbanden, waardoor de winterbanden een stuk veiliger voor u en uw medeweggebruikers zijn bij koude temperaturen. Heeft u nog geen winterbanden voor uw auto? Dan kunnen wij deze voor u inkopen. Daarnaast kunnen wij de autobanden voor u monteren en eventueel de andere banden opslaan voor de volgende bandenwissel.

All season autobanden of vier-seizoenenbanden

In ons vlakke land, waar we mogen genieten van zeer wisselende weersomstandigheden, kunt u er ook voor kiezen om te rijden op all-season banden of vier-seizoenenbanden. Deze autobanden zijn in de winter aanzienlijk beter dan zomerbanden, maar wel iets minder goed bestand tegen winterse weersomstandigheden dan winterbanden. Wanneer u met uw auto weinig in bergachtige omgeving rijdt, biedt deze autoband een echte uitkomst voor autorijders die niet elk half jaar zijn banden wil verwisselen. Vraag naar de mogelijkheden bij de autobanden service in Emmen.

Autobanden in Emmen laten repareren

Bij Autobedrijf Ferdy Snijders kunt u meer dan alleen een auto kopen in Emmen. Heeft uw auto een lekke band? Ook dan bent u bij onze autobanden service in Emmen van harte welkom. Een lekke band kan verschillende oorzaken hebben. Misschien bent u in een spijker gereden of lag er een stuk glas op de weg. Ook kan het zijn dat het ventiel lek is. Wat de reden ook is, u wilt de autoband uiteraard zo snel mogelijk gerepareerd hebben, zodat u de weg weer op kunt. Uw band wordt door onze monteur zorgvuldig gecontroleerd op diverse punten. In veel gevallen kan de autoband eenvoudig gerepareerd worden met een prop of paraplu. De prop is een goedkope oplossing, maar vaak tijdelijk van aard. Bij een paraplu-reparatie wordt de band van binnenuit gerepareerd met een bandenplug. Welke reparatie het meest geschikt is voor jouw autoband wordt uiteraard bekeken door onze vakkundige bandenspecialisten.

In onze werkplaats kunt u uw autobanden in Emmen laten repareren

Welke autobanden services vindt u bij ons in Emmen

Onze autobanden service in Emmen staat graag voor u klaar. Wij bieden u dan ook diverse bandenservices:

BOVAG garantie

Een autogarage met BOVAG garantie biedt u de zekerheid van kwaliteit. Deze autobedrijven werken volgens de vaste formule van BOVAG en geven standaard 6 maanden garantie op reparaties. Bij ons heeft u zelfs 1 jaar garantie op reparaties. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op een zeer aantrekkelijk werkplaatstarief en een professionele autoservice in Emmen. Kom gerust langs of maak een afspraak.

Occasionaanbod

Ferdy Snijders is meer dan alleen een autobanden service in Emmen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwe auto of occasion. Bevat ons occasionaanbod niet wat u zoekt, dan helpen wij u graag bij uw zoektocht. Door uw zoekopdracht uit te besteden aan de autodealer in Emmen, hoeft u zelf niet op zoek en weet u zeker dat uw occasion in goede staat verkeert.


Professioneel en deskundig team

Bij onze autobanden service in Emmen vindt u een team vol passie en talent. Het team zet zich voor de volle 100% in en staat 6 dagen per week voor u klaar om uw autobanden te wisselen, repareren of uit te lijnen en balanceren.

Maak kennis met het team

Zakelijke partners

Autobedrijf Ferdy Snijders werkt samen met verschillende lokale ondernemers. Zo verzorgen we het onderhoud van het wagenpark van deze ondernemers en zorgen we voor een tijdige bandenwissel in de zomer en winter.

Contact opnemen met de autobandenservice in Emmen

Autobedrijf Ferdy Snijders in Emmen is een garage die zowel door de RDW als de BOVAG erkend is. Daarnaast hebben we de prijs voor ‘meest verzorgde werkplaats van Nederland’ in ontvangst mogen nemen van het vakblad AMT. In onze autogarage hangt een gemoedelijke en dorpse sfeer. Als u langskomt voor autobanden in Emmen herkent u het toegankelijke en persoonlijke karakter direct!
Bent u benieuwd naar ons aanbod aan autobanden in Emmen? Of wilt u een afspraak maken voor het laten vervangen van de banden? Neem dan gerust contact met ons op.