Autobedrijf Drenthe

Afspraak maken Beoordelingen Occasions

Uw alternatief voor de merkdealer in Drenthe

De aanschaf van een nieuwe auto is altijd een bijzonder moment. Of het nu om uw eerste auto of om de tiende gaat. Een auto vinden die bij u past is een uitdagende onderneming en een keuze die u niet lichtzinnig maakt.

Wij zijn het autobedrijf in Drenthe voor iedereen die het meeste wil halen uit dagelijks rijplezier. Waar kunnen we u mee helpen?

Voor al uw autowerkzaamheden kunt u terecht bij ons autobedrijf in Drenthe.
Als autobedrijf voor Drenthe staan onze medewerkers altijd voor u klaar.


Scherp geprijsde occasions

Voor de mooiste tweedehands auto’s hoeft u niet ver te zoeken. Die vindt u gewoon bij ons. Al onze occasions zijn grondig nagekeken door onze technici. Zo bent u altijd verzekerd van een auto die technisch 100% in orde is. Om er zeker van te zijn dat u vol vertrouwen bij ons wegrijdt, worden al onze occasions standaard geleverd met 12 maanden garantie. Maar dat is nog niet alles.

Omdat we u willen bedanken voor uw vertrouwen krijgt u bij de aanschaf van een nieuwe occasion 10 jaar gratis APK. U leest het goed. 10 jaar lang uw auto gratis gekeurd! Maak daarom snel een afspraak.


Inkoop & Verkoop

Wij zijn er voor iedereen in Drenthe die een nieuwe auto zoekt of de huidige auto wil verkopen. Op onze locatie in Emmen vindt u de mooiste occasions, nieuwste modellen en leaseauto’s voor een scherpe prijs. Dus bent u op zoek naar uw volgende auto of wilt u uw huidige auto verkopen? Maak dan vandaag nog een afspraak of kom bij ons langs. Ons team staat voor u klaar.

Standaard 12 maanden garantie

Wanneer u een occasion koopt wilt u met een goed gevoel de weg op. Om u hierbij te helpen, profiteert u bij ons standaard van 12 maanden garantie. Zowel op de aanschaf van een nieuwe occasion als op alle werkzaamheden in onze werkplaats. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe auto. Dat is de kwaliteitsservice die u van ons mag verwachten.

De nieuwste modellen voor een scherpe prijs

Naast de mooiste tweedehands auto’s bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de nieuwste modellen. Direct beschikbaar vanuit de fabriek.

In tegenstelling tot veel merkdealers bent u bij ons nooit gebonden aan een vast merk. In plaats daarvan kunt u bij ons terecht voor de nieuwste modellen van alle bekende merken. Bent u op zoek naar een specifiek model? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

U en uw auto kunnen veilig terecht bij onze autogarage in Drenthe.

Op zoek naar een leaseauto?

Met een leaseauto profiteert u van de luxe en het comfort van een nieuwe auto, zonder de hoge aanschafkosten. Bij ons vindt u zowel nieuwe als gebruikte personen- en bedrijfsauto’s.

Afhankelijk van uw voorkeur voor een merk, leasevorm of uitvoering komen we altijd met een persoonlijk aanbod. Om deze belofte kracht bij te zetten worden alle leasecontracten geregeld door Ferdy Snijders zelf. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt en houden we lijntjes kort.

U bent van harte welkom in onze werkplaats

Brandt het motorstoringslampje van uw auto? Of maakt de rem een vreemd geluid? Rij dan niet te lang door, maar kom direct naar onze garage.

In de meeste gevallen is een probleem met uw auto snel verholpen en kunt u op korte termijn weer de weg op. Negeert u signalen dat er iets mis is met uw auto? Dan kan dit voor grote schade en hoge reparatiekosten zorgen.

Wees dit voor en kom op tijd naar onze werkplaats. Hier voeren onze professionals grondige controle en onderhoud uit en voorzien we uw auto van alle reparatiewerkzaamheden indien nodig. Wilt u een afspraak maken voor uw auto? Neem dan contact met ons op.

APK

De Algemene Periodieke Keuring. Kortweg, APK. Een belangrijk jaarlijks moment waarop we bepalen of uw auto voldoet aan de strenge eisen van de RDW. Een grondige controle maakt het verschil tussen een vlekkeloze keuring en een onnodig hoge rekening. Laat uw auto daarom keuren door onze specialisten.

In onze garage in Emmen beschikken zij over alle moderne apparatuur die nodig is om uw auto op alle punten te controleren. Mochten wij iets tegenkomen, dan kunnen zij direct aan de slag met reparatiewerkzaamheden. Zo ervaart u een probleemloze APK.

Bij Autogarage Ferdy Snijders in Denthe bent u verzekerd van de BOVAG garantie.
Voor een APK keuring van uw auto in Drenthe bent u bij onze autogarage in Drenthe aan het juiste adres

 

Altijd onderweg met onze 24/7 mobiliteitsservice

Een plezierige rit begint bij een auto die technisch 100% in orde is. Onze werknemers doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat uw auto tot in de puntjes gecontroleerd en onderhouden is. Toch blijft er altijd een kans op pech en kan het voorkomen dat u langs de weg komt te staan. Met onze 24/7 mobiliteitsservice bent u dag en nacht verzekerd van onze hulp in heel Nederland én Europa. Zo gaat u altijd met een goed gevoel de weg op.

Onze vakmensen

In ons autobedrijf zijn gedreven professionals dagelijks in de weer om u optimaal te ondersteunen. Zes dagen per week zijn ze beschikbaar voor zowel onderhoud, reparaties als inkoop en verkoop. Zij zetten zich volledig in zodat u met vertrouwen de weg op kunt. Uw auto is bij onze vakmensen in goede handen.

Maak kennis met het team

Profiteer van ons zakelijk partnerschap

Bent u als ondernemer in Drenthe op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf? Dan zijn wij de partner die u zoekt. Wij voorzien diverse ondernemers en bedrijven in het onderhoud van al hun bedrijfswagens. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Vragen? Neem contact met ons op

Verkoop, inkoop, lease of controle en reparatie. Wat u ook zoekt, wij zijn het allround autobedrijf in Drenthe voor iedereen. Van Emmen tot aan Erica, iedereen verdient persoonlijke service en de beste kwaliteit. Samen zetten we ons in voor uw rijplezier. Heeft u vragen over ons aanbod occasions? Of heeft u een andere vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder!