Autogarage in Erica

Afspraak maken Beoordelingen Occasions

Allround autogarage in Erica

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele autogarage bij u in de omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Voor al uw onderhoud en aanschaf gaat u naar onze allround autogarage in Erica. Al onze ervaren medewerkers hebben de juiste kennis en expertise om u van dienst te zijn. Het maakt niet uit wat er mis is met uw auto, wij vinden het probleem en lossen het op!

Winterbanden of zomerbanden? Bij onze autogarage in Emmen kunt u terecht voor een bandenwissel
Auto laten repareren doet u bij onze autogarage in Emmen

Jouw autospecialist in Erica en omgeving

Wij zijn al meer dan 10 jaar dé specialist op het gebied van autotechniek. Bij ons kunt u terecht voor reparatie, onderhoud, APK-keuring, aanschaf en meer! Ons ervaren team van deskundige automonteurs weet precies wat uw auto nodig heeft. Bij ons staan u en uw auto op de eerste plaats. Door de lijntjes kort te houden garanderen wij de beste service. Wilt u ook uitstekende service binnen een persoonlijke sfeer? Kom dan naar onze autogarage in Erica. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.


De werkplaats

Onze autogarage in Erica beschikt over een ruime werkplaats. Hier kunt u terecht voor onderhoud en werken onze professionele auto monteurs om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Alle medewerkers in onze werkplaats hebben door middel van opleiding en ervaring uit de praktijk de kennis die nodig is om vakkundig aan de slag te gaan met uw auto. Met passie voor techniek en auto’s leveren zij onderhoud en reparatie op maat. Daarnaast begrijpen we dat niet iedereen deze kennis heeft, daarom zorgen wij voor heldere communicatie met u als klant. Zo blijft u precies op de hoogte van alles wat er met uw auto gebeurt. Niet voor niets beoordelen BOVAG klanten ons met een 9,4!

Onderhoud en controle

Om zo lang mogelijk van uw auto te kunnen genieten, is het belangrijk dat deze goed onderhouden wordt. Een goed onderhouden auto is niet alleen veiliger, tevens vergroot het ook nog eens uw dagelijkse rijplezier. Laat daarom regelmatig uw auto controleren. Niet alleen is dit belangrijk voor de levensduur en kwaliteit van uw auto, u voorkomt ook grotere problemen in de toekomst. Dus bent u op zoek naar een professionele garage voor onderhoud aan uw auto? Kom dan naar onze werkplaats in Erica of bezoek onze locaties in Emmen en Klazienaveen. Hier kunt u terecht voor een kleine beurt, grote beurt of een meer specifieke onderhoudsbeurt. Wij voeren vakkundig onderhoud uit aan alle verschillende types auto’s. Ook voor onderhoud aan uw elektrische- of hybride auto bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze werkplaats in de autogarage is uitgebreid met vele technische snufjes

Reparatie

Zelfs wanneer u altijd goed voor uw auto zorgt en deze van tijd tot tijd laat controleren, kan het voorkomen dat er iets kapot gaat en een reparatie nodig is. Geen zorgen, voor al uw reparatiewerkzaamheden gaat u naar onze autogarage in Erica. Onze deskundige monteurs zullen op vakkundige wijze de bron van het probleem vaststellen en dit professioneel repareren. Wij doen er alles aan om reparaties zo snel mogelijk op een correcte manier uit te voeren. Gedurende het hele proces houden we u op de hoogte. Door de lijntjes kort te houden, weten we zeker dat u zonder zorgen uw auto aan ons toevertrouwd. Mocht er na de reparatie alsnog iets niet goed zijn? Geen enkel probleem. Bij ons profiteert u standaard van 1 jaar garantie op reparatiewerkzaamheden. Twijfel dus niet en kom gewoon terug met uw auto.

APK-keuring

De Algemene Periodieke Keuring, kortweg APK-keuring, is een verplichte keuring waaraan uw auto moet voldoen om de openbare weg op te mogen. Is uw auto binnenkort toe aan een APK-Keuring? Laat dan uw auto keuren bij onze autogarage in Erica. Als RDW erkend keuringsstation keuren onze ervaren medewerkers in onze werkplaats. Hier beschikken wij over alle ruimte en materiaal wat nodig is voor een grondige keuring. Zo weet u zeker dat uw auto in goede handen is.

Bij Autogarage Ferdy Snijders in Erica bent u verzekerd van BOVAG garantie
Voor een APK keuring van uw auto in Erica bent u bij onze autogarage in Emmen aan het juiste adres

 

Ferdy Snijders 24/7 Mobiliteitsservice

Wij vinden het belangrijk dat u te allen tijde vrij kunt reizen zoals u dat wilt , daarom kunt u als klant gebruik maken van onze 24/7 mobiliteitsservice. Met onze pechhulp wordt u 24 uur, 7 dagen werk overal in Nederland én Europa geholpen wanneer u met autopech langs de weg staat. Deze service is kenteken gebonden, zo bent u ook van onze hulp verzekerd wanneer u pech ervaart met uw caravan en/of aanhanger. Wij gaan net wat verder om u te helpen.

Standaard 1 jaar garantie

Wanneer u bij ons komt voor onderhoud of reparaties aan uw auto, willen we dat u met een goed gevoel weer wegrijdt. Onze technici doen er alles aan om problemen aan uw auto vakkundig mogelijk op te lossen. Helaas kan het voorkomen dat er kort na een onderhouds- of reparatiebeurt alsnog iets kapot gaat aan uw auto. Geen zorgen! Bij ons krijgt u standaard 1 jaar garantie op elke reparatie die in onze werkplaats plaatsvindt. Zo garanderen wij 100% zekerheid en kunt u weer vol vertrouwen de weg op.

Inkoop en verkoop van auto’s

Naast onderhoud en reparatie kunt u bij onze autogarage in Erica ook terecht voor inkoop en verkoop van diverse modellen. Als dealer bieden wij verschillende nieuwe en gebruikte auto’s aan voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk eenvoudig via onze website alle merken en beschikbare modellen. Bent u op zoek naar een specifiek model? Neem dan contact met ons op!

Occasions

Bent u op zoek naar een voordelige occasion waar u nog jaren rijplezier van heeft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben altijd een mooi aanbod aan verschillende occasions. Al onze occasions zijn voorzien van een geldige APK-keuring en worden volledig gecontroleerd door onze ervaren monteurs. Wanneer u kiest voor een van onze occasions dan kiest u niet alleen voor kwaliteit en BOVAG garantie. Wij gaan graag nog een stapje verder. Daarom komt elke occasion die wij verkopen met 10 jaar gratis APK in een van onze garages! Zo garanderen wij dat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe occasion.

Bij de professionele autogarage van Ferdy Snijders kun je altijd terecht met je auto in Erica

Nieuwe auto’s en bedrijfswagens

Naast de mooiste occasions kunt u bij ons ook terecht voor de nieuwste personen- en bedrijfsauto’s. Het grote voordeel van een nieuwe auto kopen bij ons is dat u niet gebonden bent aan een specifiek merk of model. Daarnaast profiteert u bij ons van een laagste prijs garantie en voorzien wij het volledige onderhoud van uw auto. Zo bent u als consument en als bedrijf verzekerd van topkwaliteit en de beste service. Dus bent u ook toe aan een nieuwe auto? Neem dan contact met ons op of kom langs bij een van onze locaties.

Meer informatie

Bij onze autogarage in Erica kunt u rekenen op de expertise van onze werknemers. Zo bent u verzekerd van de beste service. Wilt u ook voor onderhoud, reparatiewerkzaamheden of de aanschaf van een nieuwe occasion bij ons terecht? U bent van harte welkom! Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft uw auto een specifiek probleem waar u mee zit? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw auto gerelateerde vragen te beantwoorden.

Een gedreven team in Emmen

Het team van onze autogarage in Emmen is gedreven en vol passie. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar om uw auto of camper te onderhouden en repareren. Ons team beschikt over vakbekwame mensen met jarenlange ervaring.

Maak kennis met het team

Zakelijke partners

Ons autobedrijf werkt actief samen met lokale ondernemers. Onze autogarage in Emmen verzorgt het onderhoud van het complete wagenpark van deze ondernemers. Hieronder treft u een kleine selectie van onze zakelijke klanten.

Contact, informatie en advies

Bent u op zoek naar een professionele, vakbekwame, betrouwbare autogarage in Emmen? Dan bent u bij Autobedrijf Ferdy Snijders aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparaties van allerlei soorten auto’s. Uw auto is in goede handen bij onze ervaren en breed geschoolde monteurs. Heeft u vragen over uw auto, wilt u meer weten over ons bedrijf of wilt u uw auto bij ons in onderhoud plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.