Camper onderhoud in Emmen

Met een camper op vakantie gaan geeft een gevoel van vrijheid. U kunt gaan en staan waar u wilt en wanneer u wilt. U heeft altijd uw eigen vakantiewoning bij u en geen stress om op tijd een slaapplek te vinden. Een camper aanschaffen is een flinke investering. Uiteraard wilt u dan ook zo lang als mogelijk genieten van uw camper. Goed onderhoud is dan ook erg belangrijk. Voor het camper onderhoud in Emmen bent u bij Autobedrijf Ferdy Snijders aan het juiste adres. Ons bedrijf is gevestigd in Emmen en staat voor u klaar.

Veilig en verantwoord op vakantie

Veilig en verantwoord op vakantie met de camper na onderhoud in Emmen

Veilig en verantwoord op vakantie met de camper na onderhoud in Emmen

Door uw camper te laten onderhouden in Emmen bij onze vakmensen, bent u verzekerd van een veilig gevoel. Wij zijn BOVAG-gecertificeerd en voldoen daarmee aan strenge kwaliteitseisen. Onze monteurs gaan verantwoord om met uw camper en werken schoon en netjes. Door het camper onderhoud in Emmen aan ons over te laten, bent u verzekerd van vakmanschap. Daarnaast is het tevens mogelijk uw camper door ons APK te laten keuren. Deze keuring is net als voor auto’s wettelijk verplicht voor campers. Uiteraard is dat erg belangrijk voor u om veilig op reis te kunnen.

Camperonderhoud in Emmen: de voordelen

 • De camper is veiliger en rijdt meer comfortabel
 • Met camper onderhoud wordt de kans op pech verkleind
 • Goed onderhoud zorgt voor een verlenging van de levensduur van uw camper
 • De inruilwaarde is hoger van een goed onderhouden camper
 • De kans op onnodige en kostbare reparaties is kleiner
 • Onderhoud aan de camper in Emmen bij een BOVAG-gecertificeerd bedrijf
 • Camper onderhoud in Emmen tegen scherpe tarieven
 • Er wordt schoon gewerkt door onze gespecialiseerde monteurs

Specifieke camper onderhoudsbeurt in Emmen

Wanneer u de camper laat onderhouden in Emmen, worden niet alleen de motor, de airco en de banden nagekeken. Een camper heeft namelijk unieke eigenschappen, die u in een auto niet vindt. Denk bijvoorbeeld aan een gasinstallatie of een aardlekschakelaar. Ook deze onderdelen worden in onze werkplaats grondig nagekeken. U kunt ervoor kiezen om uw camper jaarlijks of om de twee jaar bij ons in Emmen langs te brengen voor een grondige onderhoudsbeurt. De camper wordt dan op verschillende punten gecontroleerd volgens de BOVAG-eisen en wanneer er iets gerepareerd dient te worden, dan overleggen we dat uiteraard met u. Wanneer u de camper laat onderhouden bij ons in Emmen, wordt deze helemaal gecontroleerd, op alle punten volgens de BOVAG-checklist. Zo wordt er onder andere gecontroleerd op de volgende onderdelen:

De onderhoudsbeurt aan de camper laat je uitvoeren door de specialist

De onderhoudsbeurt aan de camper laat je uitvoeren door de specialist

 • Motor
 • Distributie
 • Remmen
 • Banden
 • Gasinstallatie
 • Bedrading
 • Verlichting
 • Onderstel
 • Afvoer

Extra aandachtspunten bij camperonderhoud

Bij camperonderhoud zijn er een aantal zaken die extra aandacht verdienen. Denk bijvoorbeeld aan de gasinstallatie. Door deze eens in de twee jaar te laten controleren, wordt de kans op lekkages en andere mankementen verkleind. Wanneer onze monteurs in Emmen de gasinstallatie controleren, krijgen de gasbrander van de koelkast, het kooktoestel en de kachel een goede schoonmaakbeurt. Er wordt gecontroleerd op lekkages en ook de beugels van de leidingen worden gecontroleerd. Deze kunnen door trillingen los komen en dat willen we uiteraard voorkomen. Ook een vochtmeting kunnen wij voor u doen tijdens het onderhoud van de camper in Emmen. Vocht in de camper kan toto hoge kosten leiden. Door een vochtmeting te doen, kunt u deze hoge reparatiekosten voorkomen. Een aardlekschakelaar is niet verplicht in een camper. Wanneer deze wel aanwezig is, is het verstandig deze voor de reis nog even te testen. Daarnaast wordt tijdens het camper onderhoud in Emmen de chassis, cabine en motor nagekeken en is het niet onverstandig om de sloten en eventuele alarminstallaties na te laten kijken. U wilt immers met een goed en veilig gevoel op vakantie kunnen gaan.

Vakantiecheck en aircoservice

Met de vakantiecheck van de camper gaat u heerlijk op vakantie

Met de vakantiecheck van de camper gaat u heerlijk op vakantie

Wanneer u met uw camper op vakantie gaat, is het verstandig vooraf een vakantiecheck te laten doen. Dat kan bij ons in Emmen. Tijdens de vakantiecheck wordt de camper gecontroleerd op belangrijke punten, zodat u met een gerust en veilig gevoel op vakantie kunt gaan. Gaat u naar warme gebieden? Dan is een controle van de airconditioning ook zeker aan te raden. Een goed werkende airco maakt de rit immers een stuk aangenamer tijdens de warme zomerdagen. Tijdens het camper onderhoud in Emmen wordt ook de airco grondig gecontroleerd. Uiteraard kunt u ook terecht voor een aircoservice los van het onderhoud. Door de airco te laten checken voordat u op vakantie gaat, weet u zeker dat u op reis kunt met een goed werkende airco. U verkleint hiermee de kans op storingen en hoge reparatiekosten.

Camper laten onderhouden in Emmen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en deskundig bedrijf voor uw camperonderhoud in Emmen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs helpen u graag en Autobedrijf Ferdy Snijders beschikt over een ruime, schone werkplaats waar wij u van dienst kunnen zijn. Doordat wij een universeel BOVAG-bedrijf zijn, kunt u bij ons terecht met alle merken en type campers. Mocht er ondanks het grondige camper onderhoud toch schade zijn aan uw camper of dient uw camper gerepareerd te worden? Dan kunt u bij ons ook terecht voor camper reparatie in Emmen Ook voor uw auto reparatie in Emmen kan u bij ons terecht. . Wij staan voor u klaar.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

 

Afspraak maken